Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tied Up: még egy új dal a Black Sabbath budapesti vendégcsapatától

0520rsHollow Bones címmel jelenik meg június 10-én a Rival Sons új nagylemeze, akik most bemutattak még egy dalt az anyagról. A zenekar jelenleg a Black Sabbath The End turnéjának vendégeként koncertezik, június 1-jén Budapesten is fellépnek Ozzyékkal.

2014-ben minden addiginál nagyobb sikert aratott a kaliforniai Rival Sons negyedik albuma, a Great Western Valkyrie, amelynek idén nyáron megérkezik a folytatása is. „Minden lemezünk illeszkedett abba a folyamatba, amelynek során egyre közelebb és közelebb kerültünk a zenekar velejéhez”, mondja a Hollow Bonesról Jay Buchanan énekes. „Ezen az albumon most végre szabadon engedjük azt a könyörtelen, szilaj fenevadat, amely régóta ott élt a Rival Sons belsejében, és szabadságért ordított.”

A zenekar Dave Cobb producerrel készítette el a lemezt, amely az Earache-nél jelenik meg, és máris meghallgatható róla a Tied Up című második dal. A Rival Sons június 1-jén Budapesten, a Papp László Sportarénában is látható lesz a Black Sabbath vendégeként, további részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.