Shock!

szeptember 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

The Decay Of Disregard: monumentális eposszal vezeti fel új albumát az Oceans Of Slumber

Március 2-án jelenik meg az atmoszférikus, progresszív death/doom/ki-tudja-milyen metalban erős Oceans Of Slumber harmadik albuma, a The Banished Heart. Az első szám máris megérkezett a lemezhez.

oceans_of_slumber_k2016_02

oceansofslumber_cMi a magunk részéről nagyon szerettük a houstoni Oceans Of Slumber előző albumát, a 2016-os Wintert, amelyet a csapat Magyarországon is bemutatott az Enslaved vendégeként, így jó hír, hogy március elején érkezik a folytatás is The Banished Heart címmel. „Azon elhatározás vezérelt bennünket, hogy csakis számunkra valós zenét alkossunk, így új mélységeket derítettünk fel", mondja Cammie Gilbert énekesnő az albumról. „Mélyen leástunk önmagunkba, hogy a rejtett dolgokat is felhozzuk a fényre. Néha az életben léteznek olyan helyzetek, amelyek elől elfordulunk, amelyekből megszökünk, aztán tagadunk, de ez most nem ez az alkalom volt. Direkt arra kényszerítettük magunkat, hogy maradjunk ezen a kényelmetlen, rémisztő helyen, hogy felderítsük ezt a hatalmas, sötét ürességet, méghozzá annak reményében, hogy felderíthetünk egy jobb kivezető ösvényt. Nemcsak magunk, hanem mindenki számára, aki ismeri önmagában ezeket a sötét zugokat."

A zenekar tagságát Cammie mellett Anthony Contreras és Sean Gary gitáros, Keegan Kelly basszer és Dobber Beverly dobos alkotja. A kiadó továbbra is a Century Media, a lemez első dala, a 9 perces The Decay Of Disregard pedig máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 NOLA 2017-12-18 10:25
Jó "sotét" dal. A Winter album nagyon jól sikerult, reméljuk ez is hozza majd azt a hangulatot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.