Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Atomic Disintegrator: Meshuggah-ízű modern metal Nick Menzától

0922menzaÉppen társakat és kiadót keres új zenei projektjéhez Nick Menza, a Megadeth legsikeresebb és legismertebb felállásának dobosa. Az ütős a 2002-es Life After Deth szólóalbum óta nem jelentkezett friss zenével.

„A projekt neve The Atomic Disintegrator", mondta legközelebb kiadandó lemezéről Menza a hondurasi Hard Heavynek. „Nagyon súlyos a zene, nagyon izgatott vagyok miatta, és most éppen más zenészeket keresek hozzá, akár ismerteket, akár ismeretleneket. Egyelőre én csinálok mindent, és turnézni nem tudok így. De ki tudok hozni pár dalt, és meglátjuk, onnan hová fejlődik tovább a dolog. Megpróbálok hozzá készíteni egy rajzfilmet és egy képregényt is. A koncepció is nagyon jópofa, van benne némi kormányzati összeesküvéses, földönkívüli elem is... Alapvetően arról szól, ami manapság megy körülöttünk a világban. Maga a zene pedig nagyon metal, de kortárs stílusban: mint a Meshuggah, az Opeth, a Gojira. És súlyos."

Menza hamarosan önéletrajzi könyvvel jelentkezik Nick Menza: Megalife címmel, amelyet J. Marshall Craig segítségével öntött végleges formába. Dave Mustaine nemrég kategorikusan kizárta, hogy a dobos valaha is visszakerüljön a Megadeth soraiba.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.