Shock!

március 26.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Templomi klippel jelentkezett a Paddy And The Rats

Megérkezett a Paddy And The Rats legújabb klipje. A Napalmhoz szerződött banda ezúttal a Where Red Paints The Ocean című dalhoz forgatott videót.

0215paddy3

Április 6-ától már minden kontinensen elérhető lesz a Paddy And The Rats zenekar Riot City Outlaws című albuma, amit a Motörhead producerével, Cameron Webb-bel készítettek. A Napalm kiadóhoz szerződött csapat három klippel vezeti fel a nemzetközi megjelenést, amelyek közül az első, a Join The Riot január végén debütált. A zenekar most a Where Red Paints The Ocean című nótához is készített egy kisfilmet, szintén a díjnyertes rendező, Tokay Péter közreműködésével. A forgatáshoz nagyon különleges helyszínt választottak: Fóton, a római katolikus templomban vették fel a jeleneteket.

„Nagyon izgalmas volt, mert ritkán engednek be templomba forgatni, úgyhogy ez tényleg kuriózumnak számít", mondja Paddy, a zenekar frontembere. „A sztorivonal inkább csak szimbólumok szintjén jelenik meg, mert nem akartuk, hogy szájbarágós legyen. Maga a történet elsősorban a dalszövegre reflektál, aminek a lényege, hogy az ember sokszor kényszerűségből más dolgot tesz, mint amit szeretne. A főhősnek ebben az esetben a harc a kötelezettsége, az otthonnal és a szerelemmel szemben. A sok ronda dolog miatt, amit a háborúban meg kellett tennie, keresi a megváltást. Az egész lényege, hogy a bűneivel az ember végül mindig egyedül marad. Bizonyos tettek után pedig már a megváltás sem lehetséges."

A csapattal készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.