Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teltházas a budapesti Uriah Heep-koncert

Living The Dream címmel jelent meg szeptember 14-én a Uriah Heep új albuma. Mick Boxék jövő hónapban ismét Magyarországon koncerteznek, a fellépésre pedig mostanra minden jegy elkelt.

0504heep

A Frontiers jelentette meg szeptember derekán a Uriah Heep új nagylemezét, amely már a huszonötödik stúdióalbum lesz a sorban a veterán brit hard rockerektől. A Living The Dream négy évvel követi a sorban a legutóbbi Outsidert, és érdekesség, hogy a csapat korunk egyik legkeresettebb metalproducerével, Jay Rustonnal (Anthrax, Stone Sour, Steel Panther) bútorozott össze a munkálatok idejére. „Fantasztikus volt együtt dolgozni”, mondja Mick Box gitáros. „Jay tökéletesen megértette, mi a célunk ezen a lemezen, és mindent beleadott. Egy olyan Heep-albumot akartunk elkészíteni, amelyre a zenekar és a rajongók is büszkék lehetnek, és Jayjel sikerült is leszállítanunk ezt. Vannak az anyagon rocknóták, rockballadák, meg persze pár progosabb téma is – vagyis minden, ami Heep.”

A Uriah Heep október 23-án ismét Magyarországon, ezúttal az Akvárium színpadán koncertezik. A jegyek közül a hét elején az utolsó néhány darab is gazdára talált, vagyis aki halogatta a vásárlást, most már csak kéz alatt tud belépőhöz jutni. Részletek itt. Dave Rimmer basszusgitárossal készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 mthomka 2018-10-10 20:55
Nem csodálom, nagyon jó lett az új lemez, az egyik legjobb 76 óta.
Viszont így már tuti, hogy most sem látom őket...
Idézet
 
 
#1 rockart 2018-10-10 14:41
Living the Dream...most akkor ki lopott a másiktól? Slash a Uriah Heep-től, vagy fordítva?! :-D
Azért ez is igen ritka, hogy egy hét különbséggel megjelenik két ekkora szintű zenekarnak nagylemeze, teljesen ugyanazzal a címmel! Érdekes...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.