Shock!

június 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Tavasz végén érkezik a Thin Lizzy utódzenekarának bemutatkozása

Május végén jelenik meg a Thin Lizzyből alakult Black Star Riders debütáló albuma, amelynek már a keverési munkálatai folynak Kevin Shirley producer irányítása alatt. A zenéből első ízben valamikor március végén lehet majd komolyabb ízelítőt kapni.

Már keverik a Black Star Riders első albumát, amelyre olyan dalokat tesz majd fel többek között a Thin Lizzy turnéfelállásának utódzenekara, mint az All Hell Breaks Loose, a Someday Salvation, a Bound For Glory, a Kingdom Of The Lost vagy a Hoodoo Voodoo. A Nuclear Blast gondozásában megjelenő anyag első single-je március végén kerül ki a rádiókhoz, és addigra a csapat bejelenti az első turnédátumokat is ezen a néven. Ezelőtt azonban még vár rájuk egy ausztrál turné is a KISS és a Mötley Crüe társaságában, még Thin Lizzy néven.

A novemberben Budapesten is fellépett zenekar nem sokkal a magyar koncert előtt jelentette be, hogy az új nagylemezt nem ezen a néven jelentetik meg. Mindez nem várt személyi változásokkal is együtt járt: Brian Downey dobos távozott a csapatból, mert nem kíván részt venni az albumhoz kapcsolandó újabb kimerítő turnékon, Darren Wharton billentyűs pedig a Dare ügyeire szeretne koncentrálni a jövőben. A jelenlegi felállásban tehát mindössze egyetlen régi Thin Lizzy tag maradt Scott Gorham gitáros személyében. A banda új dobosa Jimmy DeGrasso (Y&T, Suicidal Tendencies, Alice Cooper, Megadeth, Dokken satöbbi) lett, Ricky Warwick énekes/gitáros, Damon Johnson gitáros és Marco Mendoza basszer pedig természetesen továbbra is teljes mellszélességgel állnak az ügy mellett.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.