Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tate nem fogja meghallgatni a Todd-féle Queensryche albumát

Szerda este Budapesten is bemutatkozott a Todd La Torre énekessel kiálló új Queensryche felállás, akik az old school setlisttel alaposan letették a garast a magyar közönség előtt. A banda kirúgott énekese, a jelenleg saját Queensryche-jával turnézó Geoff Tate önnön bevallása szerint ugyanakkor egyáltalán nem érdeklődik korábbi kollégái tevékenysége iránt.

„Ó, egyáltalán nem érdekel”, mondta a Smashing Interviewsnak Geoff Tate, amikor arról faggatták, hallotta-e a Queensryche Todd La Torrével kiadott, Queensryche című új albumát. „Nem hallgattam meg, és nem is fogom meghallgatni. Tényleg letéptem a helyéről a visszapillantó tükröt, és most ezerrel száguldok előre az úton. Nem érdekel, mivel foglalkoznak. Harminc évet töltöttem azokkal a srácokkal, szóval pontosan tudom, mit csinálnak! Harminc évembe telt, hogy kezemet-lábamat törve igyekezzek mindenkinek a kedvére tenni és kompromisszumokat kötni. Hihetetlenül keményen dolgoztam azért, hogy mindenkivel foglalkozzak, mindenki számára jó életszínvonalat és előnyöket biztosítsak – és mindezt csak azért, hogy ők elárulják ezt a barátságot és bizalmat. A történtek utáni első néhány hónapban érzelmi roncs voltam. Nagyon bántott ez az egész, de aztán helyre tettem a dolgokat, és most már egyáltalán nem érdekel, hogy visszafelé nézegessek. Művészileg, a kreativitásomat tekintve és spirituálisan is teljesen felszabadult vagyok, a saját utamat követem, és nem kell kompromisszumokat kötnöm másokkal. Boldog vagyok.”

A Queensryche névhasználatáról januárban dönt az illetékes bíróság, de a közönség a jogi és üzleti machinációktól függetlenül is igen egyértelműen döntött a kérdésben, hiszen a Todd-dal készült albumból mindössze egy hónap alatt több fogyott, mint az utolsó Tate-féle lemezből, a 2011-es Dedicated To Chaosból a megjelenése óta. Eközben a Tate bandája által kihozott Frequency Unknown a listákon is gyengén kezdett, mára pedig gyakorlatilag meg is szűnt fogyni a boltokból, miközben Michael Wiltonék albumát továbbra is viszik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 bogar 2013-10-24 14:19
"Művészileg, a kreativitásomat tekintve és spirituálisan is teljesen felszabadult vagyok, a saját utamat követem, és nem kell kompromisszumok at kötnöm másokkal. Boldog vagyok.”

Nekem ezzel nincs bajom. Ha nem akarja meghallgatni, akkor ne hallgassa. Örülök, hogy jó passzban van és annak is örülök, hogy a többiek is boldogok!

Én nem akarok egyik fél pártjára sem állni. Megteszik helyettem mások. :-)
Idézet
 
 
#4 artie 2013-10-24 13:12
Nekem is az volt az első gondolatom ezt a faszságot olvasva Geofftól, hogy pedig megtehetné, hogy meghallgatja, legalább hallana végre 15 év után újra egy igazi QR-albumot. Geoff, csináld tovább a bérzenészeiddel a saját kis szarságaidat, hallgassa, aki akarja, nekem nem tetszik, kész, és felejtsd el a QR nevet, eléggé lejárattad te a HITNF óta.

Tegnap pedig Todd, Parker és a "három öreg" megmutatta, hogy 20 éve miért volt a kedvenc zenekarom a Queensryche. És miért lett újra az.

Ha pedig mégis meghallgatja ez a zsenialitásába beleőrült faszi, akkor csak ennyit figyelgessen és értelmezzen:

I'll take you there, where castles built will fall
Where dreams go to die and I promise you this
As God as my witness, that your time will finally meet its end
Your dreams will burn and die and you cannot resist
Idézet
 
 
+7 #3 Wendiii 2013-10-24 12:47
Biztos savanyú neki a szőlő. :)

Egyébként erről az emberről mindig ez a vicc jut eszembe:
Két meg nem értett művész beszélget egy buliban. Kérdezi egyikük a másikat:
- Mit szólnál, ha beleszarnék a zongorába?
Mire a másik:
- Á, hagyd, úgysem értenék.

:D
Idézet
 
 
#2 JamesSmith 2013-10-24 12:44
Pedig nyugodtan meghallgathatná . Nem ártana neki. Legalább rájönne, hogy lehet Queensryche név alatt normális albumot is kiadni.
Idézet
 
 
+5 #1 pumpika666 2013-10-24 10:02
"Tényleg letéptem a helyéről a visszapillantó tükröt, és most ezerrel száguldok előre az úton."
a szakadék felé :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.