Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szupergroup Cradle Of Filth, Anthrax, Gorgoroth és The Cult tagokból

Újabb ismert zenészekből álló formáció bontogatja szárnyait Temple Of The Black Moon néven. A csapatban Dani Filth énekel, az anthraxes Rob Caggiano gitározik, John Tempesta (jelenleg The Cult, korábban Testament, White Zombie, Exodus) dobol és King (ex-Gorgoroth) basszusgitározik.

„Megszámlálhatatlanul sok találó névötletünk volt, ezeket szűkítettük le aztán három-négyre, és végül pénzfeldobással döntöttünk közöttük egy norvég ezüstkoronával", mondja a csapat nevéről Dani. „A Temple Of The Black Moon név a vágy zord imádatát fejezi ki, hiszen a fekete holdat asztrológiailag mindig is a sötét Lilith istennőhöz kötötték, és persze benne van az utalás a holdfogyatkozásra is, ami a halál és a betegség hírnöke volt."

Nem meglepő, hogy mindehhez teátrális zene társul, amit a tagok leginkább a Tool, a Celtic Frost, az Immortal és az At The Gates egyfajta metszeteként jellemeznek. A négyes már egy teljes lemeznyi dalt demózott fel a norvégiai Bergenben, köztük olyanokat, mint az Infernal Desire Machine, a Don't Call Up What You Can't Put Down, a Dark Eyes For Trouble, a Beautifully Perverse vagy a C.N.T (All That's Missing Is You). Maga a lemez és a hozzá kapcsolt koncertek azonban 2012 közepe előtt semmiképp sem várhatóak, hiszen az Anthrax ősszel új lemezt ad ki, és a hamarosan a magyar MetalFesten is fellépő Cradle Of Filth is elfoglalt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.