Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szimfonikus karácsonyi turné legendás frontemberekkel

0717chuckÉrdekes összeállítású turné szeli majd át Európát december folyamán: a Christmas Metal Symphony fedőnevű, nyolc állomásból álló körúton egy harminckét tagú nagyzenekar áll majd színpadra hat meghatározó jelentőségű metal énekes társaságában, kiegészülve egy hagyományos rockbandával is.

A Christmas Metal Symphony vállalkozás alapvetően a Magnum Opum Rockestra nevű nagyzenekar és karmesterük, Marcel Heijnen hátán nyugszik, a produkció zenei főfelelőse pedig Joost van den Broek. Hozzájuk egy Metalforce 1 nevű rockcsapat is csatlakozik majd a bulikon (egyelőre nem teljesen tiszta, van-e ennek a formációnak bármi köze a hasonló nevű, korábban Majestyként ismert német heavy metal bandához), az igazi húzóerőt azonban kétségtelenül az énekesek jelentik. A jelenleg még szintén nem teljesen tiszta összeállítású programban Joey Belladonna (Anthrax), Chuck Billy (Testament, a képen), Udo Dirkschneider (U.D.O., ex-Accept), Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween), Joacim Cans (Hammerfall) és Floor Jansen (Revamp, illetve az utóbbi időkben, egyelőre nem hivatalos tagként Nightwish) énekli majd a dalokat.

Magyar dátumtól természetesen nem kell tartani, de akit érdekel a fenti névsor, az december 19-én, Prágában megnézheti az érdekesnek ígérkező produkciót.

 

Hozzászólások 

 
#2 tigrisszív 2013-07-18 21:45
Ha már Chuck Billy. Van egy bontatlan, csomagolt Dark roots of Earth cd+dvd-m, amit eladnék cirka 3500 Ft-ért, ha érdekel valakit.
Idézet
 
 
#1 The_Sentinel 2013-07-17 16:15
Chuck Billy és nagyzenekar - ez azért bizarr.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.