Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sziget: keményzenei nagyszínpad Judas Priesttel és Motörheaddel

Szabadtéri nagyszínpadot kapnak a rock/metal zenék az idei Sziget Fesztiválon, melyet augusztus 10-15. között rendeznek meg a szokásos helyszínen, a Hajógyári Szigeten. Még ennél is jobb hír azonban, hogy már biztosan itt lesz a búcsúturnéját bonyolító Judas Priest, a Motörhead és a Sonata Arctica.

A kemény zenék rajongóinak nagy örömére az eddigi sátor helyett egy Szabadtéri Nagyszínpadot kap a rock és metal műfaj a Szigeten, ahol naponta két nemzetközi és két hazai sztár szórakoztatja majd a fesztivál látogatóit. A színpad eddig eldőlt két headlinere semmi kétséget nem hagy afelől, hogy ez a helyszín lesz az egyik legsikeresebb az idei Szigeten. A hírek szerint utoljára indul világkörüli turnéra és hozzánk mindenképpen ellátogat minden idők egyik legfontosabb heavy metal zenekara, a Judas Priest (a képen), akik búcsúkörútjuk tervezése közben éppen új dalokon dolgoznak, és ismét itt lesz a Motörhead is, akik tavaly alaposan szétzúzták a Hegyalja Fesztivált.

A február 25-én Budapesten koncertezett finn Sonata Arctica szintén a fellépők közé került. Az egyéb színpadok sztárjai között van még a Rise Against, a Pulp, a Skunk Anansie, a Smash Mouth, a Flogging Molly, a Gogol Bordello és a The Chemical Brothers is.

További részletek folyamatosan és hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.