Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sziget: keményzenei nagyszínpad Judas Priesttel és Motörheaddel

Szabadtéri nagyszínpadot kapnak a rock/metal zenék az idei Sziget Fesztiválon, melyet augusztus 10-15. között rendeznek meg a szokásos helyszínen, a Hajógyári Szigeten. Még ennél is jobb hír azonban, hogy már biztosan itt lesz a búcsúturnéját bonyolító Judas Priest, a Motörhead és a Sonata Arctica.

A kemény zenék rajongóinak nagy örömére az eddigi sátor helyett egy Szabadtéri Nagyszínpadot kap a rock és metal műfaj a Szigeten, ahol naponta két nemzetközi és két hazai sztár szórakoztatja majd a fesztivál látogatóit. A színpad eddig eldőlt két headlinere semmi kétséget nem hagy afelől, hogy ez a helyszín lesz az egyik legsikeresebb az idei Szigeten. A hírek szerint utoljára indul világkörüli turnéra és hozzánk mindenképpen ellátogat minden idők egyik legfontosabb heavy metal zenekara, a Judas Priest (a képen), akik búcsúkörútjuk tervezése közben éppen új dalokon dolgoznak, és ismét itt lesz a Motörhead is, akik tavaly alaposan szétzúzták a Hegyalja Fesztivált.

A február 25-én Budapesten koncertezett finn Sonata Arctica szintén a fellépők közé került. Az egyéb színpadok sztárjai között van még a Rise Against, a Pulp, a Skunk Anansie, a Smash Mouth, a Flogging Molly, a Gogol Bordello és a The Chemical Brothers is.

További részletek folyamatosan és hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.