Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Őszi visszatérésre készül a Hellyeah

Vinnie Paul szerint nem kizárt, hogy már októberben megjelenik a Hellyeah harmadik nagylemeze, amelyet a banda mindkét eddiginél durvábbnak ígér. A Pantera és a Damageplan egykori dobosa a montanai KBAZ-FM rockrádiónak beszélt a zenekar aktuális terveiről.

„Hamarosan a Távol-Keletre utazunk, Thaiföldre és a Fülöp-szigetekre", mondta Vinnie. „Soha életemben nem jártam még ezeken a helyeken, sem a Panterával, sem a Damageplannel, sem mással nem jutottam el ide soha, szóval nagyon várom a koncerteket. Az öt japán bulinkat sajnos le kellett mondanunk a történtek miatt, de nagyon együttérzünk a katasztrófa áldozataival, és bízunk benne, hogy idővel rendeződik a helyzet. Akkor majd megpróbálunk visszatérni a kérdésre, és decemberre leszervezünk pár ottani bulit. Miután azonban most visszatértünk Ázsiából, nekilátunk a harmadik Hellyeah lemez felvételeinek, és teljes gázra kapcsolunk. Reményeink szerint az album októberre már meg is jelenhet, mi pedig visszatérhetünk az útra."

A Hellyeah április 30-án co-headlinerként játszik a Fülöp-szigetek legnagyobb rockfesztiválján az Anthrax és a Death Angel társaságában.

Tom Maxwell gitáros nemrég azt mondta a Pop Culture Madnessnek, hogy a formálódó hármas Hellyeah anyag jóval durvábbnak ígérkezik, mint a tavalyi Stampede vagy a 2007-es bemutatkozó album. A banda egyelőre még nem tudja, hogy Vinnie Paul texasi otthonában vagy a dobos másik bázisán, Las Vegasban rögzítik-e a lemezt. „Vinnie házában rengeteg olyan dolog van, ami elvonja az ember figyelmét a munkáról, de mégis az tekinthető a bázisunknak", mondta nevetve Tom. „Mind az ország különböző részein mozgunk, és általában ott, Arlingtonban szerveződünk mindig újjá... Vinnie-nek van egy háza Vegasban is, de az szerintem most nem jön szóba, mert ott aztán tényleg mindenre figyel az ember, csak a melóra nem... Dallasban minden oké lenne, hiszen a stúdió tényleg ott van a házban. Nem kell kibérelnünk 50-100 ezer dollárokért valamelyik nagy stúdiót, nem kell oda-vissza reptetni a technikusokat és szállást bérelni nekik... Vinnie-nél amolyan all inclusive az ellátás: ott lakunk, ott eszünk, ott bulizunk, és persze ott írunk és ott vesszük fel a dalokat. Ez pedig tényleg nagyban leegyszerűsít mindent."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.