Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szétrohadt fogakhoz hasonlította Friedmant és Menzát Dave Mustaine

0915megadethUgyan Marty Friedman Megadethből történt távozása lassan közelíti a másfél évtizedet, Nick Menzáé pedig már túl is lépett ezen a határon, a rajongótábor és a média nem hajlandó ejteni a témát. Dave Mustaine-nek pedig mindig sikerül valami olyasmit mondania, amikor erről faggatják, amivel megbotránkoztatja az embereket…

Nehéz eldönteni, vajon Dave Mustaine azért fogalmaz-e állandóan sarkosan, hogy beszéljenek róla, vagy azért, mert 53 évesen ugyanúgy nem gondolkodik a következményeken, mint mondjuk három évtizeddel ezelőtt. A Megadeth főnökének mindenesetre ismét sikerült olyat mondania a Loud Radiónak, amivel sok rajongó idegzetét borzolta fel – bár mentségére szóljon, mi a helyében lehet, hogy sokkal cifrábbakat felelnénk az úton-útfélen előkerülő „mikör jön vissza Marty és Nick?” kérdésekre…

„Igen, ma is létezik nyomás a visszahozatalukra”, válaszolta Mustaine az interjúban a témát firtató kérdésre, hiszen – természetesen – most sem ő hozta fel Friedman és Menza ügyét. „De ennek kábé annyi értelme lenne, mint visszarakatni a szádba egy már szétrohadt fogadat. Senki se vegye rossz néven, amit mondok, de olvastam-láttam Menza megnyilvánulásait mostanában, és ezek elég szerencsétlenek. (Dave itt alighanem az ütős azon felvételeire célozhat, amelyeken Nick régi Megadeth-témákat dobol - a szerk.) Marty pedig boldog azzal, amit éppen csinál. És őszintén: ha vissza akartam volna hozni őket a zenekarba, akkor megtaláltam volna ennek a módját. De nem akarom, hogy a Megadeth tagjai legyenek. Itt van velem Shawn Drover, aki mindent összevetve sokkal inkább megtestesíti mindazt, amire ma szükségem van az életemben és a bandában, mint Nick, és ugyanez áll Chris Broderickre is.”

Marty Friedman általában nem kommentálja Mustaine kijelentéseit, az éppen egy másik ex-Megadeth-muzsikussal, James LoMenzóval dolgozó Menza azonban közzétett egy rövid nyilatkozatot a témában. „A Dave-vel közös éveink nagyszerűek voltak. Nem látom értelmét annak, hogy fikázni kezdjem a korábbi zenésztársaimat, és ezzel ezeknek a nagyszerű időknek az emlékét is megkeserítsem. Tele vagyok óriási tervekkel a jövőre nézve, a saját utamat járom, és semmiféle grandiózus újjáalakulásra nem bazírozom. Úgy tűnik, nincs a pakliban esély arra, hogy a rajongóinkkal közösen ünnepeljük meg a múltunk legfantasztikusabb pillanatait”, írta a dobos.

 

Hozzászólások 

 
+4 #12 tama1975 2014-08-01 10:09
Idézet - Draveczki-Ury Ádám:
Idézet - tama1975:
Akár, vagy pl. "Mustaine a Menzda és Friedmand visszatérésére vonatkozó kérdésekről...". Bár ezek újságírói és olvasói szempontból is nyilvánvalóan unalmasabbak és kevésbé figyelemfelkelt őek, mintha úgy tálaljuk, hogy Dave megint furkó volt (lásd FB felvezetés). Mert néha tényleg tud az lenne, de most szerintem nem erről volt szó

Te figyu, de hát a FB felvezetés második fele épp valami olyasmi volt, hogy de megértjük, és a hírben is benne van, hogy a sajtó lovagol állandóan ezen a témán :D


Igen, elolvastam a teljes szöveget mind az FB-n mind a Shock-on. Ezzel együtt éreztem azt amit írtam. De ez csak egy vélemény, szubjektív és lehet, egyáltalán nincs is igazam. Szerintem túlbeszéltük:)
Idézet
 
 
+1 #11 Draveczki-Ury Ádám 2014-07-31 16:50
Idézet - tama1975:
Akár, vagy pl. "Mustaine a Menzda és Friedmand visszatérésére vonatkozó kérdésekről...". Bár ezek újságírói és olvasói szempontból is nyilvánvalóan unalmasabbak és kevésbé figyelemfelkelt őek, mintha úgy tálaljuk, hogy Dave megint furkó volt (lásd FB felvezetés). Mert néha tényleg tud az lenne, de most szerintem nem erről volt szó

Te figyu, de hát a FB felvezetés második fele épp valami olyasmi volt, hogy de megértjük, és a hírben is benne van, hogy a sajtó lovagol állandóan ezen a témán :D
Idézet
 
 
+7 #10 queensryche999 2014-07-30 19:59
Idézet - tama1975:
egyszerűen csak a töke tele van már vele, hogy folyton ezt kérdezgetik tőle. Kb. mint Kissernek a Max visszatérésére, Slashnak a Guns reunionra, Vinnie Paulnak a Pantera reunionra, vagy a Skid Row-nak Bas visszatérésére vonatkozó kérdésektől.


"Gyerekek, unom a témát, kérdezzetek mást." Ennyi.
Idézet
 
 
+4 #9 queensryche999 2014-07-30 19:56
Dávid nyilatkozatait lassan Ted Nugent is megirigyli, bár ő ugye komplett embercsoportoka t szokott megsérteni, Dávidunk egyelőre még nem tart itt, bár erősen egyívásúak a hosszabb interjúik alapján.
Idézet
 
 
+1 #8 tama1975 2014-07-30 18:42
Akár, vagy pl. "Mustaine a Menzda és Friedmand visszatérésére vonatkozó kérdésekről...". Bár ezek újságírói és olvasói szempontból is nyilvánvalóan unalmasabbak és kevésbé figyelemfelkelt őek, mintha úgy tálaljuk, hogy Dave megint furkó volt (lásd FB felvezetés). Mert néha tényleg tud az lenne, de most szerintem nem erről volt szó, egyszerűen csak a töke tele van már vele, hogy folyton ezt kérdezgetik tőle. Kb. mint Kissernek a Max visszatérésére, Slashnak a Guns reunionra, Vinnie Paulnak a Pantera reunionra, vagy a Skid Row-nak Bas visszatérésére vonatkozó kérdésektől.
Idézet
 
 
+6 #7 senti_ent 2014-07-30 18:20
Tamás, te milyen címet adtál volna ebből a hírből? Menza és Friedman sosem lesz már a Megadeth tagja?
Idézet
 
 
+1 #6 tama1975 2014-07-30 18:15
Kedves Ádám!
Olvastam mind a címet, mind a hír szövegét, ezért született a poszt. Nem kell mentegetőznötök , ti tényleg jobbak vagytok annál, hogy középkategóriás Indexes megoldásokat alkalmazzatok (még a címadásoknál is).
Üdv és további jó munkát!
Bulányi Tamás
Idézet
 
 
-6 #5 Draveczki-Ury Ádám 2014-07-30 17:58
Idézet - tama1975:
Nem azt mondta, hogy a két úriember olyan mint egy szuvas fog, hanem azt, hogy a visszahozataluk nak lenne kb. annyi értelme, mint visszatenni egy szuvas fogat.

Szó szerint idézem a hírt akkor, mert eszerint nem sikerült elolvasnod, csak a címet: "De ennek kábé annyi értelme lenne, mint visszarakatni a szádba egy már szétrohadt fogadat."

Vagyis szó sincs semmiféle csúsztatásról, azt írtuk, amit Mustaine mondott, és amit te is idéztél. A címadás témájába meg nem megyek bele, megtettem már itt párszor, és még úgy tűnne, mentegetőzünk.

A Dream Theateren egyébként nem voltunk.
Idézet
 
 
#4 neal and jack and me 2014-07-30 15:52
tökéletesen igazad van.
bulvár bulvár hátán.
Idézet
 
 
+14 #3 tama1975 2014-07-30 14:27
Ezt a cikket (és a hozzá tartozó FB postot) sikerült kábé olyan bulvárosan csúsztatóra megírni, mint mikor leírják pl. hogy "Reese Witherspoon drogos lett" arra tekintettel, hogy Reese Witherspoon egy drogost alakít egy filmben. Látszik, hogy aki írta, nem is akarta értelmezni, hogy mire akart itt utalni a vörös ördög.
Nem azt mondta, hogy a két úriember olyan mint egy szuvas fog, hanem azt, hogy a visszahozataluk nak lenne kb. annyi értelme, mint visszatenni egy szuvas fogat. Tehát nyilvánvalóan semmi, mert a korábbi tagok között már nincs meg az a kémia, amely a klasszikus időkben még megvolt. És ebben spec. igaza van, mert ezzel ellentétben a jelenlegi felállás végre hosszú évek óta stabil és jól működik, Menzával egyszer megpróbálta és nem működött, Marty-t meg nyilvánvalóan nem érdekli már az egész.
Ez az amikor a média a figyelem meszerzéséért elkezd torzítani és születnek a nyílánvalóan semmi értelme, csúsztató cikkek
Irtatok volna ehelyett inkább valami koncertről, volt mostanában jónéhány (pl. DT a Parkban).
Tudtok ti ennél sokkal jobbat!
Idézet
 
 
+15 #2 Charlie Firpo 2014-07-30 13:14
"...És követeljük, hogy Michael Jacksont adják vissza az UFÓ-k"

Már visszaadták, csak álnéven nyomja az Eddában :D
Idézet
 
 
+23 #1 a.75 2014-07-30 12:04
Követeljük, hogy Friedman és menza térjen vissza a Megadethbe
Követeljük a Guns'n Roses eredeti felállásának újjá alkulását.
Követeljük, Kurt Kobain feltámasztását.
Kérjük Elvis Presleyt, hogy bújjon elő a rejtekhelyéről és tolja tovább a rákkendrolt. (Mert tudjuk ám, hogy még mindig él.)
És követeljük, hogy Michael Jacksont adják vissza az UFÓ-k
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.