Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös zenekart alapít Nick Menza és James LoMenzo

0712jlKét egykori Megadeth-muzsikus egyesítette erőit egy egyelőre még névtelen projektben. A két zenész időben elég komoly eltéréssel játszott Dave Mustaine oldalán, hiszen Nick Menza dobos a ’80-as évek legvégétől 1998-ig, James LoMenzo basszer pedig a 2000-es években volt tag a csapatban.

Együtt zenél Nick Menza és James LoMenzo, akik a jelenlegi jammelős szakaszt a későbbiekben teljes erőbedobással dolgozó, zenét író, lemezkészítő és turnézó zenekarrá akarják fejleszteni a jövőben. „James igazi topmuzsikus gyilkos hangzással, szóval alig várom, hogy alkossunk együtt valami súlyosat, miután megszilárdítottuk a felállás többi részét is”, mondja a kooperációról a dobos. „A dolgok még alakuló fázisban tartanak, de amint James eleget tesz a turnékötelezettségeinek John Fogerty oldalán, ez a projekt lesz a következő falat. Addig is jól érezzük magunkat, és más zenészekkel is együttműködünk a neten keresztül a világ minden tájáról, hogy meglássuk, mit lehet kihozni ebből az egészből. De még semmit sem véstünk kőbe.”

A duó június végén próbált először, és a horvát thrasher Sufosiából ismert Davor Garasic énekes/gitárossal többek között rögzítették a Metallica Motorbreathjét is, ez alább meghallgatható. Emellett Megadeth- és Led Zeppelin-témákat is játszogattak.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 axil 2014-07-12 12:19
Már várom LóNemzőék projektjét nagyon.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.