Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szétmelózzuk a seggünket, hogy valami különlegessel rukkoljunk elő”

Július 28-án új DVD-vel és koncertlemezzel jelentkezik a Bullet For My Valentine Live From Brixton: Chapter Two címmel. Emellett azonban megindultak a 2015-ös Venom folytatásának munkálatai is.

0608bfmv

„Még nagyon korai fázisban járunk”, mondta Matt Tuck a Metal Master Kingdomnak a következő Bullet For My Valentine-albumról. „Nem is nagyon szeretnék arról beszélni, hogy szól a lemez, mert egyelőre még csak hat instrumentális dallal rendelkezünk, és próbálgatjuk magunkat. Ebből a hatból kettőhöz van valamiféle feldemózott énektéma is. Szóval még a munka elején vagyunk, de a korai jelek jók. Izgatottak vagyunk, de nem tudok többet mondani egyelőre. Szétmelózzuk a seggünket, hogy valami különlegessel rukkoljunk elő, de hát mindig így szokott lenni…”

A zenekar jó ideje Jason Bowld dobossal koncertezik, miután Michael „Moose” Thomas családi kötelezettségei miatt tavaly egy időre leköszönt. Szavai szerint maga Tuck sem tudja, később hogyan alakul majd a doboskérdés. „Jason elképesztő, a világ legjobbjai közé tartozik. Nem tudom kellően érzékeltetni, milyen érzés, hogy egy ilyen kaliberű ütős ül mögötted. Furcsa. Ez amolyan zenekari dolog… Igazi vadállat. Moose pedig szerintem jól van, bár egy ideje már nem beszéltem vele. De úgy hiszem, jól van.” Amikor nekiszegezték a kérdést, várható-e Thomas visszatérése, Matt csak annyit felelt: ezt Moose-tól kell megkérdezni.

A zenekar teljes egészében rögzítette tavaly decemberi londoni koncertjeit az említett új videóanyaghoz, a második bulin ráadásul elejétől végéig elhangzott a zenekar legsikeresebb nagylemeze, a debütáló The Poison, a koncerteket megörökítő kiadvány pedig számos különböző formátumban kapható lesz. Két felvétel máris megtekinthető a DVD-ről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.