Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sűrítené a lemezmegjelenéseket a Linkin Park

A Linkin Park frontember Chester Benningtont sokkolná, ha nem jelenne meg 2012 folyamán a zenekar ötödik rendes stúdióalbuma. Mindez jelentős tempógyorsítást jelent, hiszen a négyes számú, rengeteg vitát kiváltó A Thousand Suns csupán tavaly ősszel került a boltokba.

„Rengeteg jó zenénk van, számos minőségi dal", mondta Chester a Rolling Stone-nak, és egyben azt is megerősítette, hogy a Linkin Park ismét Rick Rubint kérte fel a produceri munkálatokra. „Remélem, képesek leszünk a jövőben másfél évente új lemezt megjelentetni. A technológia hálistennek mára eljutott arra a szintre, hogy a műveletek, amikhez régen három hűtőnyi méretű ládákban kellett tárolni a felszereléseket, és még egy teljes keverőpultra is szükség volt, mára elvégezhetők egy hátizsáknyi cucc segítségével is. Így aztán simán dolgozhatunk az új zenéken, miközben egyik helyszínről a másikra autózunk, netán a hotelszobában vagyunk. És persze otthon is mindenki rögzítheti az ötleteit."

Rubin korábban a Billboardnak azt mondta: átlagosan hetente egy alkalommal találkozik a Linkin Park tagjaival, akik ilyenkor mindig megmutatják neki a friss témákat. „Ahhoz képest, hogy mennyire a dolog elején járunk még, sokkal jobban állnak most, mint az utolsó két anyag idején", magyarázta a producerguru. „Az A Thousand Sunson túl sok vasat tartottunk egyszerre a tűzben. Tudtuk, hogy mindez nem mehet így örökké, és azt mondtuk: hagyjuk most ezt az egészet, és térjünk vissza a megmaradt ötletekhez, amikor ismét nekiállunk."

A legutóbbi lemez a Billboard-lista első helyén nyitott, amerikai eladásai azóta közelítik a 800 ezer példányt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 matheusthemaggot 2011-07-31 20:48
Ha ez az album is ilyen A Thousand Suns jellegű lesz, akkor csá.
Idézet
 
 
#2 M 2011-07-29 16:09
sztem nekik már semmit nem kéne kiadniuk többet. akkor járnánk a legjobban
Idézet
 
 
+1 #1 Equinox 2011-07-29 14:23
Inkább több klipet kéne gyártani. Popzenében nem lemezeket kell gyártani, hanem eladható számokkal bombázni a tévénéző ifjúságot. "láttad a LP új számát" ami nem isúj csak klip készülne az 1 éves xy hónapos utolsó lemezhez. Azzal több pénzt csinálnának.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.