Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Súlyosabb, szeszélyesebb ez a lemez a régebbi dolgaimnál”

Sign Of The Times címmel meghallgatható a negyedik dal a Jack Russell’s Great White első albumáról. A He Saw It Comin’ című nagylemez január 27-én érkezik a Frontiers gondozásában.

0720jrgw

Az eredetileg tervezett The Gauntlet helyett végül He Saw It Comin’ címmel, jövő pénteken adja ki első nagylemezét a Jack Russell's Great White, amelyben a zenekar eredeti frontembere mellett szintén ismerős lehet a csapat hívei számára Tony Montana gitáros-billentyűs is, aki korábban basszerként, majd gitárosként játszott a Great White-ban. Rajtuk kívül Dan McNay basszer (Montrose), Robby Lochner gitáros (Fight) és Dickie Fliszar dobos (Bruce Dickinson) alkotja a felállást. A zenekar a Frontiersnél dolgozik majd, és Russell szerint nagyjából azon a vonalon mozog az első lemez, mint két évvel ezelőtt kihozott első saját daluk, a Hard Habit.

A név megtévesztő lehet, szó sincs szólóprojektről. „Ez mindenképpen zenekari album", mondta a One On One With Mitch Lafon podcastben Russell. „A dalokat javarészt Tonyval írtuk, és egyértelműen zenekari lemezről van szó. Azt akartam, hogy ilyen legyen, nem vegyes stílusú dalok gyűjteményében gondolkodtam, hanem összefüggő anyagban. Van benne a '80-as évek hangzásából és a modernebb vonalból is. Szerintem bizonyos értelemben súlyosabb, szeszélyesebb ez a lemez a régebbi dolgaimnál, tényleg nagyon erőteljes. Sok érzést adtam bele, és elég mélyre is ástunk. Sötét szerzemények is akadnak, de hát sokszor a valóság is sötét. De egyszersmind szórakoztató is az album, szóval összességében nem negatív, abba az irányba nem akartam elindulni. Az őszinteségre viszont ezúttal is törekedtem, hiszen ez mindig is így volt."

jrgreatwhite_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Sign Of The Times
02. She Moves Me
03. Crazy
04. Love Don't Live Here
05. My Addiction
06. Anything For You
07. He Saw It Comin'
08. Don't Let Me Go
09. Spy Vs Spy
10. Blame It On The Night
11. Godspeed

A Love Don’t Live Here dal alább meghallgatható a két, már korábban bemutatott számmal együtt. Mindeközben lassan mozgásba lendül az évek óta Terry Ilousszel mozgó, „igazi" Great White is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Lacc 2017-01-19 22:17
Imádom a hangját, de az eddig hallot dalok nem ütik meg a szokott szintet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.