Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem hinném, hogy a zenekarból bárki is elégedett lenne, ha csakis a régi slágereinket játszanánk”

2017 januárjában kezdi meg a munkálatokat következő nagylemezén a Great White. A csapatnak ez lesz a második lemeze az XYZ-ből ismert Terry Ilousszel a fronton, és a producerlegenda Michael Wagenerrel készítik el.

0703gw

Michael Wagener lesz a Great White új albumának producere. A szakma egyik nagy veteránja annak idején a csapat első kiadványait, az 1983-as Out Of The Night EP-t és az 1984-es Great White debütöt jegyezte zenei rendezőként. „Hála az égnek, mi még mindig képesek vagyunk új dalokat írni", mondta a MyDaytonDailyNewsnak Michael Lardie gitáros. „Nem hinném, hogy a zenekarból bárki is elégedett lenne, ha csakis a régi nagy slágereinket játszanánk. Senkit sem akarok bántani, aki így tesz, mivel Isten mindenkit szeret azok közül, akiknek még mindig létezik a karrierjük ebben a bizniszben. Mi viszont szeretnénk előre haladni, és fejlődni ahelyett, hogy a babérjainkon pihennénk, akármekkorák is voltak ezek annak idején."

Az album megjelenése valamikor 2017 derekára várható, előtte azonban még kijön egy DVD is a zenekartól egy 2015-ös Las Vegas-i koncert professzionális, több mint negyven kamerával rögzített felvételével, abban a Metal Meltdown sorozatban, amelyet most a Twisted Sister videójával indítanak el. A banda mostani felállásában Lardie mellett Mark Kendall gitározik, Audie Desbrow dobol és Scott Snyder basszusgitározik, az énekes pedig Terry Ilous. Utóbbi a legutolsó, 2012-es Elationön debütált a csapatban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.