Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Suicide Silence: itt egy új dal, közeleg a budapesti buli

Már meghallgatható a You Only Live Once című új dal a kaliforniai deathcore-os Suicide Silence új lemezéről, a július közepén megjelenő The Black Crownról. A banda június 21-én Budapesten is fellép a Bleed From Within és az After The Burial társaságában.

A banda hivatalos Facebook oldalára tette fel a friss szerzeményt, amely emellett még olyan dalokat rejt majd, mint a Human Violence, a Cancerous Skies és a Fuck Everything. A The Black Crown a Century Media gondozásában jelenik meg július 12-én, producere az a Steve Evetts volt, akit többek között a The Dillinger Escape Plan, az Every Time I Die vagy a Hatebreed lemezeiről ismerhetünk, a borítót pedig Ken „K3N" Adams készítette, aki a Lamb Of Goddal is melózott már a múltban. Ez lesz a Suicide Silence utolsó kiadványa a Century Mediánál, a zenekar utána feltehetően teljesen önállóan akar majd dolgozni.

Mivel a csapat utolsó albuma, a No Time To Bleed több mint 200 ezer példányban kelt el világszerte, nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy az új lemezt mindenfelé komoly tömegek várják. Mitch Lucker énekes ennek fényében természetesen nem is mondhatott volna mást a The Black Crownról, minthogy az a Suicide Silence valaha készített legérettebb, legütősebben producerelt és legjobban megírt anyaga.

A csapat június 21-én Magyarországon is tanúbizonyságot tehet élő erejéről a Dürer Kertben, ahol a Skalar szervezésében lépnek fel a Bleed From Within és az After The Burial társaságában (előbbiek helyett eredetileg az All Shall Perish játszott volna, de végül változott a felállás). Az európai koncerteket követően az Egyesült Államokban vágnak neki az útnak a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turné keretében, amit rajtuk kívül olyan nevek fémjeleznek, mint a Disturbed, a Godsmack, a Megadeth, a Machine Head, az In Flames, a Trivium vagy a Hatebreed.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.