Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Suicidal Tendencies: szerda este ZP, még idén új nagylemez

Július 11-én szerdán, azaz holnap este ismét Budapesten koncertezik a hatalmas Suicidal Tendencies, ám legalább ennyire jó hír, hogy Mike Muirék még idén meg akarják jelentetni a nagyon régóta esedékes új stúdiólemezt.

„Mindig is dolgoztunk új zenéken", magyarázta Muir a Kaaos TV-nek. „Mostanra végre eljutottunk arra a pontra, amikor akad néhány olyan, ami teljesen készen áll a kiadásra. Tényleg elérkezett az idő egy új lemezhez, és roppant jó érzéseink is vannak ezzel kapcsolatban. Egészen biztos, hogy még idén lesz új album." Ennek épp itt az ideje, mivel az utolsó friss dalokat rejtő Suicidal album, a Free Your Soul And Save My Mind 2000-ben került a boltokba...

Ami a várható zenei irányvonalat illeti, a frontember szerint nem lesznek hűtlenek a saját hagyományaikhoz. „Jövőre lesz harminc éve annak, hogy megjelent az első albumunk. Nem feltétlenül akarjuk azt, hogy az új lemez 2012-es módon szóljon. Inkább az a cél, hogy huszonöt év múlva egy srác, aki még nem is élt, amikor elkészítettük, azt mondja: a rohadt életbe, de jó ez az album! Büszkék akarunk lenni arra, amit csinálunk, éppen ezért állja ki az idő próbáját a zenénk: mindig is olyan lemezeket készítettünk, amiket mi magunk is igazán jónak tartottunk. Sosem arra figyeltünk, hogy mit gondolnak majd az emberek, vagy hány lemezt lehet majd eladni. Egy rádiós műsorvezető épp most mondta nekem, hogy a hallgatók az új nótánkat, az Institutionalized-ot követelik. Vagyis a fiataloknak le sem esik, hogy ez egy régi nóta! És ilyen szempontból jól jönnek nekünk az Orion Music + More-hoz hasonló események is, hiszen ott egy csomó emberrel találkoztunk, akik egyébként sosem hallgatták volna meg a zenekart. Így viszont, hogy tudják: Robert Trujillo korábban nálunk is zenélt, eljöttek és megnéztek minket."

A Suicidal Tendencies július 11-én este 8 órától a Zöld Pardonban játszik.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Nűnű 2012-07-12 08:20
Szólhatott volna jobban is, de tény, hatalmas volt a hangulat.
Azt nem tudom, hogy a tagok mit toltak vagy szívtak, de ha a munkahelyi főnököm tudná, akkor nekem is azt kellene ...
Idézet
 
 
+4 #1 M 2012-07-12 00:04
Kurva nagy buli volt a ZP-ben! Remélem sokszor elhozzák még őket felénk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.