Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stallone után Van Damme-ot is meggyőzte Joey DeMaio

Az új Manowar lemezen, a The Lord Of Steelen már szerepel egy akciófilm ihlette dal Expendable címmel, az El Gringo című másik új téma pedig az azonos című akció-western fő betétdala lesz. Joey DeMaióék most bejelentették: ők szolgáltatják majd a teljes soundtracket Jean-Claude Van Damme új mozijához is.

Az új Manowar album két dalának is komoly filmes vonatkozásai vannak: az El Gringo a hasoncímű akció-western fő betétdala lesz, az Expendable-t pedig a Sylvester Stallone jegyezte The Expendables ihlette. Joey DeMaio annyira rákattant a filmre, hogy fel is ajánlotta a témát Stallonének, így – ha minden igaz – a dal a magyar mozikban ősszel debütáló második rész soundtrackjére is felkerül majd. Itt azonban nincs vége a sztorinak: a Manowar most a The Expendables 2-ben is felbukkanó Jean-Claude Van Damme-mal kollaborál.

„Találkoztam Joey DeMaióval, és elmagyaráztam neki, milyen soundtracket képzeltem el", mondja Van Damme a közös munkáról. „Ő írja majd a filmzenét is, és Manowar dalokat is adnak majd a mozihoz." A Soldiers munkacímű film producere Moshe Diamant lesz, aki többek között a szebb napokat is látott belga származású akciósztár Tökéletes célpont és Hirtelen halál című mozijait is jegyezte a '90-es években. „Joey DeMaiónak egyaránt megvan a tehetsége ahhoz, hogy harci himnuszokat, lélekkel teli balladákat és mélyen érzelemgazdag filmzenéket írjon", teszi hozzá Van Damme szavaihoz a producer.

„Mindig is szerettük a filmeket, különösen azokat, amelyek a számunkra is fontos értékek mellett tesznek hitet", magyarázza DeMaio a kollaboráció hátterét. „Ilyen értékek a bátorság, a tisztesség, a becsület. Megtisztelő és örömteli, hogy zeneileg ilyen történetekhez tehetjük hozzá a magunkét, és eközben együtt dolgozhatunk a filmtörténet legnagyobb akciósztárjaival. Készen állunk arra, hogy igazán erőteljes filmzenét szállítsunk le ehhez a nagyszerű mozihoz."

A Soldiers 2013 tavaszán debütál majd, de azt egyelőre nem tudni, hogy csak a videópiacon vagy a mozikban is. Van Damme filmjeit hosszú évek óta egyáltalán nem játsszák az amerikai és európai mozikban, az említett The Expendables 2-ben játszott szerepével jelentős kihagyás után tér vissza a nagy vásznakra.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Equinox 2012-07-19 18:54
Mitől metal egy kigyúrt akcióhős?
Idézet
 
 
+2 #2 kt 2012-07-19 14:53
Standard zs-kategória.
Idézet
 
 
+3 #1 Funci 2012-07-19 09:04
Ha ez nem metal akkor semmi. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.