Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stabilan is Jonathan Donais lehet az Anthrax új szólógitárosa

0428jondonMár biztos, hogy a Shadows Fall gitárosával, Jonathan Donaisszel érkezik július végén Magyarországra az Anthrax legénysége, aki az utóbbi hónapok amerikai és ausztrál bulijain segítette ki a csapatot a távozott Rob Caggiano helyén. A zenekar remekül érzi magát ebben a felállásban, és egy friss interjú alapján úgy tűnik: ha rajtuk múlik, nem feltétlenül keresnének mást Jon helyére.

„Természetesen lehetséges", válaszolta Frank Bello basszer a Loudwire kérdésére, amikor azt tudakolták, elképzelhető-e, hogy a Shadows Fall gitárosa, Jonathan Donais állandó Anthrax tag legyen. „Remekül érezzük magunkat. Legközelebb Dél-Amerika következik, aztán egy európai kör, utána pedig elkezdjük megírni a következő lemezt. A jelenlegi állás szerint minden tökéletesen működik, az egész zenekar élvezi a helyzetet, és ez a színpadon is látszik rajtunk. Egyszerűen nyilvánvaló, hogy jól érezzük magunkat. Jon nagyszerű gitáros és nagyszerű srác. Mi másra lenne még szükségünk?" Joey Belladonna énekes mindehhez hozzátette: a zenekar nem feltétlenül szeretne meghallgatásokat tartani, amennyiben nem szorulnak rá – ez tehát szintén Donais esélyeit erősítheti.

Ami az új Anthrax dalokat illeti, a csapat egyelőre még nem írt túl sok friss témát. „Csak riffjeink vannak mindenfelé", érzékeltette a helyzetet Bello. „Nekem is vannak rögzítve anyagaim, és biztos vagyok benne, hogy Charlie-nak is. Mindenkinek megvan a maga kis világa... Most azonba turnén vagyunk, és nézzünk szembe vele, ilyenkor csak ezzel foglalkozunk. Senki sem volt otthon, az utóbbi két évet úton töltöttük. Most már kezdjük érezni azt a bizonyos viszketést, ami jó. A magam részéről várom, hogy elkezdjük összerakni az új dalokat, mert alig várom, hogy kiderüljön, mivel tudunk előrukkolni. Én is rajongó vagyok, méghozzá totálisan... Mindenki kemnyen dolgozik együtt, szóval jó lenne már látni, mit hoz a jövő. Mert abban biztos vagyok, hogy nagyszerű jövő áll előttünk."

E nagyszerű jövő egyik eleme a július 30-ai magyar koncert lesz a Budapest Parkban. A jegyek elővételben 3899 forintba, a helyszínen 4899 forintba kerülnek.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 denpatrik 2013-04-28 23:10
Ez remek!Kiváncsi vagyok rá,h mit fog mutatni Jonathan.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.