Shock!

január 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Solara: tizennyolc év után ismét egy Smashing Pumpkins-dalban Corgan, Iha és Chamberlin

Solara címmel új dalt tett közzé a Smashing Pumpkins. A szám tizennyolc éve az első, amelyben együtt zenél Billy Corgan, James Iha és Jimmy Chamberlin.

0216sp

Rick Rubin volt a producere annak a friss Smashing Pumpkins-dalnak, amelyet a napokban tett közzé a zenekar. A Solarában tizennyolc év óta először hallhatjuk együtt játszani Billy Corgan énekes/gitárost, James Iha gitárost és Jimmy Chamberlin dobost, de Jeff Schroeder gitáros is szerepel benne. Ez a felállás játszik majd a zenekar július 12-én startoló észak-amerikai turnéján is, vagyis ahogy azt jóelőre sejteni lehetett, D’Arcy Wretzky basszer kimaradt az újjáalakulásból. Ennek pontos oka ismeretlen: a zenekar azt állítja, hogy ugyan többször is hívták D’Arcyt, ő végül minden konkrétumból kifarolt, a basszer szerint azonban letettek neki az asztalra egy ajánlatot, amelyet később visszavontak.

A harminchat észak-amerikai várost érintő körút programja kizárólag a legsikeresebb korszak dalaira koncentrál: a zenekar a Gish, a Siamese Dream, a Mellon Collie And The Infinite Sadness, az Adore és a Machina albumokról játszik majd. Egyelőre ugyanakkor az emberek nem hágnak egymás nyakára a jegyekért…

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.