Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyvalaki kimarad a klasszikus Smashing Pumpkins újjáalakulásából

Részben valóban összejön a klasszikus Smashing Pumpkins újjáalakulása, ám egy tag nem lesz ott a formálódó turnén: D’Arcy Wretzky basszer kimarad a reunionből.

0703sp

Múlt héten közös fotót posztolt a stúdióból Billy Corgan és Jimmy Chamberlin, amelyen James Ihával, a Smashing Pumpkins klasszikus felállásának gitárosával diskurálnak. Mindez csak tovább tüzelte a pletykákat, amelyek a zenekar alapleosztásának újjáéledéséről szóltak, és amelyeket Billy sem igazán sietett cáfolni az utóbbi időkben. Némiképp indirekt formában, de szintén megerősítette a találgatásokat D’Arcy Wretzky basszusgitáros később kiadott nyilatkozata – ám egyúttal azt is, hogy az újjáalakulás nem terjed ki mindenkire. „Elnézést kérek minden Smashing Pumpkins-rajongótól, akik izgatottan várják a zenekar eredeti tagjaival lefolytatandó újjáalakuló turnét”, írta a Blast Echónak D’Arcy. „Számomra is nagy csalódás ez, de én nem leszek ott velük. Csak tegnap tudtam meg, hogy úgy döntöttek: egy másik basszusgitárossal indulnak neki.” Az okokról egyelőre nem tudunk semmit, de a döntés némiképp meglepő, mert Corgan pár évvel ezelőtt elásta a csatabárdot D’Arcyvel, és ha hihetünk a basszernek, azóta összesen négy alkalommal próbálta meg visszaédesgetni a csapatba.

A '90-es évek egyik legsikeresebb amerikai alternatív rockbandájának alapfelállása olyan klasszikus nagylemezeket tett le az asztalra, mint az 1991-es Gish, az 1993-as Siamese Dream, illetve karrierjük csúcsalkotása, az 1995-ös, dupla Mellon Collie And The Infinite Sadness. A négyes utoljára 1999. április 24-én, Los Angelesben állt közösen színpadon.

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 cápaidomár 2018-01-25 20:29
Akkor nem lesz klasszikus SP újjáalakulás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.