Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: egy teljes lemeznyi sosem hallott dal vár kiadásra 2008-ból

Hamarosan megjelenik a Slipknot All Hope Is Gone lemezének jubileumi újrakiadása. Shawn Crahan most elárulta: a szóban forgó korszakból egy teljes albumnyi dal vár még kiadásra, igaz, ez nem feltétlenül minősül Slipknotnak…

1114slipk

Egy teljes bónuszlemezzel jelenteti meg december elején negyedik albumát, a 2008-as All Hope Is Gone-t a Slipknot. Az újracsomagolt, megújított dizájnú booklet mellett a zenekar egy teljes koncert felvételével igyekszik vásárlásra bírni a közönséget: az alapalbumhoz hozzácsapják 2009-es Madison Square Garden-koncertjük felvételét is. Nem ez ugyanakkor az egyetlen csemege a korszakból, amely napvilágot láthat a jövőben: Shawn Crahan ütős a brit Metal Hammernek elárulta, hogy az All Hope Is Gone felvételei idején egy teljes nagylemeznyi, más irányultságú muzsikát rakott össze Jim Root gitárossal, Corey Taylor énekessel és Sid Wilson sampleressel. Az egyik ilyen dal, a Til We Die már szerepelt az album digipak kiadásán, ám a többit még soha nem hallhatta a közönség.

„Azt hiszem, úgy tizenegy dalról lehet szó”, mondta Clown. „Azért tartottuk vissza ezeket az utóbbi tíz évben, mert nem tűnt megfelelőnek, hogy kihozzuk őket. Viszont elárulhatom: most már annak tűnik. Hogy Slipknot-e a zene? Nem, nem Slipknot. Hogy a Slipknot négy tagja alkotta-e? Igen. És ugyanakkor írtuk, mint az All Hope Is Gone dalait? Abszolút. Jim mondjuk megírta a gitártémákat, utána játszott a lemezen, aztán visszajött és befejezte a dalt. Így ütöttük el az időt abban a négy hónapban. Szóval komoly gyűjteményünk van, és tényleg kurva jó zenékről beszélünk. Elképesztő, hogy ennyi ideig kellett ülnünk ezeken, hogy elérkezzen a megfelelő idő a megjelentetésükhöz.” Azt ugyanakkor Crahan most sem árulta el, hogy pontosan mikor is tervezik az anyag kiadását.

A dallista az alábbi:

All Hope Is Gone 10th-Anniversary Deluxe Edition

01. .Execute.
02. Gematria (The Killing Name)
03. Sulfur
04. Psychosocial
05. Dead Memories
06. Vendetta
07. Butcher's Hook
1114slipknot08. Gehenna
09. This Cold Black
10. Wherein Lies Continue
11. Snuff
12. All Hope Is Gone

Live At Madison Square Garden - February 5, 2009

01. (Sic)
02. Eyeless
03. Wait And Bleed
04. Get This
05. Before I Forget
06. The Blister Exists
07. Dead Memories
08. Left Behind
09. Disasterpiece
10. Purity
11. Everything Ends
12. Psychosocial
13. Duality
14. People = Shit
15. Surfacing
16. Spit It Out

A zenekar már egy friss szerzeményt is közzétett nemrég. Az All Out Life a következő nagylemezen kap majd helyet, amely 2019 folyamán jelenik meg. A .5: The Gray Chapter folytatása mellett a zenekar első albumának húszéves jubileumát is meg akarja ünnepelni jövőre, ennek mikéntjéről azonban egyelőre semmit sem hoztak nyilvánosságra.

A Slipknot már bizonyosan ott lesz a jövő évi Novarock fesztiválon is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.