Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sleaze-esebb, keményebb és veszélyesebb lesz Slash új lemeze

0121slashFebruár elejétől stúdiózik Slash, pontosabban a Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators. A 2012-es, óriási sikerű Apocalyptic Love folytatásának producere ismét Michael „Elvis” Baskette lesz, és még mindenképpen megjelenik idén.

Slashék már a legutóbbi, Budapestet is elért turné során elkezdtek dolgozni az új ötleteken, most pedig eljutottak odáig, hogy tényleg megkezdhetik az album elkészítését. „El kell ismernem, hogy úgy éreztem: nehéz lesz új lemezt csinálni az Apocalyptic Love után”, írta blogjában Todd Kerns basszusgitáros. „De most már tényleg teljes magabiztossággal állíthatom, hogy több mint készen állunk erre. Nem egyedül az anyagról érzem úgy, hogy erősebb az Apocalyptic Love-nál, de mi magunk is legalább tízszer jobbak vagyunk, mint amikor azt az albumot készítettük. Az új lemez dalai egyszerre komolyabbak és bulisabbak, ez pedig egy olyan egyensúly, amit nem könnyű tartani. Sleaze-esebb, keményebb és veszélyesebb a zene – pont olyan, ami nekem a leginkább fekszik.”

A zenekar egyelőre nem gyártott magának szigorú határidőket a februárban startoló munka befejezéséhez, addig akarnak dolgozni, amíg a lemez készen nem lesz. De a megjelenés még mindenképpen 2014-re várható.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 kéjsóvár bohóc 2014-01-22 13:12
Vajon mit ért veszélyes zene fogalmán? Agyoncsap ha meghallgatom?
Idézet
 
 
+11 #3 TelekiPál 2014-01-21 22:35
Legfeljebb az ember jóízlésére lesz veszélyes.

A tököm tele van ezekkel a bullshit ígéretekkel, meg populista baromságokkal, mintha bárkit érdekelne. Komolyan mondom, elmúltam már 30 és annyiszor hallottam ezeket a szavakat, nem hiszem el, hogy még mindig a "keménykedünk, különben gyengének látszunk" imidzs a sláger. Ez most nem Slashnek szól, csak az ő kapcsán bukott ki belőlem. Tízszer jobb, meg hasonlók, aztán max ugyanolyan jó lesz, mint a legutolsó. És akkor mi a f.szom van?! Vagy itt mindig be kell ígérni a legodab.szósabb dolgokat? Mi lesz utána, Gorgoroth?

Vicc már ez az egész metál szakma, pojácákkal van kitapétázva a szcéna faltól falig. Senki se csodálkozzon az ilyen Nickelback és társai létrejöttén. Az őszinteségtől az egymáson túlígérgető, interjúról interjúra történő vetítésből álló évek tették látszatszíntérr é ezt is és bár nem tartunk a Justin Bieber szintnél de már nincs messze. Kösz, buzik!
Idézet
 
 
+8 #2 ddrum 2014-01-21 14:01
Veszélyes zene - ez mekkora kamuszöveg!
Idézet
 
 
+7 #1 frincs 2014-01-21 12:10
Hát, finoman szólva necces 10-szeres szorzókkal dobálózni azzal a lemezzel kapcsolatban, de ha csak fele olyan jó lesz az új, akkor is csúcskategória, úh. én bizakodó vagyok!
(Nem beszélve a tavalyi akusztikus dalról, ami az előzőek fényében is hátborzongató meglepetést okozott...)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.