Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer: gyakorlatilag kész az új lemez

0806slayerTulajdonképpen teljesen elkészült a következő nagylemezzel a Slayer. Az alaposan megváltozott körülmények közepette megcsinált album jövő év elején jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában.

„Most már nagyjából elkészültünk a felvételekkel”, mondta Kerry King a nevadai SEMA hangtechnikai vásáron a napokban. „Ha befejeződik az Exodusszal és a Suicidal Tendencies-zel közös turnénk, még úgy tíz napra visszamegyünk a stúdióba, és felveszünk pár további dolgot, de már most is elég anyagunk van egy lemezhez. Csak azért készítünk további felvételeket, mert most van időnk. És jövő év elején meg is jelenik az album.”

Ez lesz a Slayer első anyaga a tavaly elhunyt Jeff Hanneman nélkül (bár az eddigi nyilatkozatok alapján valószínűsíthető, hogy Jeff megmaradt ötleteiből is hasznosítanak majd néhányat), amelyen már Gary Holt gitározik majd King mellett, de új a kiadójuk a Nuclear Blast képében, és ezen az anyagon tér vissza a bandába Paul Bostaph dobos is, aki utoljára a 2001-es God Hates Us Allon játszott náluk. A producer Terry Date volt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 hanneman 2014-11-19 21:34
ha már lemaradt weber ati , hogy az arch enemy-be szálljon be, akkor pályázhatna ide a slayer-be....hátha lesz esélye...mivel annyira körül vannak ajnározva ezek az itthoni muzsikusok. :) ez mostanában valami új kifejezés ez a : nagyon várós. ? de szar :) ...ugyan olyan lesz ez a lemez is mint az előzző 2. nem fognak már ők olyan kiemelkedőt alkotni. remélem az alábbi sorokkal megdöntöm a negatív értékeléseket. :) ...kilkkelj, mire vársz ui: vajon kap-e borotvát t. araya karácsonyra ? :)
Idézet
 
 
+2 #2 vmiso 2014-11-19 18:57
Nagyon várós:)

Remélem Christ Illusion féle minőséget produkálnak, az uccsó albumuk nálam nem működött annyira.
Idézet
 
 
+7 #1 Igor Igorovics 2014-11-19 10:44
Azért az mindenképpen jó hír, hogy Terry Date a producer!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.