Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash nem rágott be Duffra a gunsos beugrás miatt

0410slashduffSlash egy cseppet sem neheztel zenésztársára és országos cimborájára, Duff McKaganre, amiért az a napokban éppen Dél-Amerikában turnézik a Guns N’ Roses beugró basszusgitárosaként. A gitáros ugyanakkor leszögezte: hasonló felkérést ő biztosan nem kap majd W. Axl Rose-tól.

„Csakis Duffra tartozik, hogy mit csinál”, mondta Duff és a Guns N’ Roses újonnani összemelegedéséről Slash a TeamRocknak. „Engem igazából nem zavar a dolog. Duff másfajta viszonyt ápol Axllel, mint én. Én soha nem kapnék ilyen típusú felkérést. Nem ítélem el emiatt Duffot, mert remek arc. Sokkal barátibb, természetesebb a viszonya Axllel, mint az enyém.”

Slash új albuma a múlt héten elkészült, megjelenése még idén várható. Duff június 14-én Debrecenben játszik saját csapatával, a Walking Papersszel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 roland78 2014-04-12 09:55
ugyan mért haragudna? ez csak a rajongók és újságirók által kreált hülyeség volt, hogy Slash majd biztos berág. Szerencsére Ő ettől okosabb, és nem olyan hisztis picsa mint Axl. Nekem eszembe se jutott hogy majd ezért Ő haragudna. Egyébként ha vissza emlékezünk akkor Izzy egy időben a Velvet Revolver-rel, és GNR-rel is fellépet. Akkor kinek kellett volna haragudni, kire?
Idézet
 
 
-1 #2 frotniers 2014-04-11 06:13
Slash nagyon nagyot nőtt a szememben a koncert óta! Továbbra is azt gondolom, hogy a Guns egy túlhype-olt banda és semmivel sem nagyobb, mint egy Whitesnake, vagy Bon Jovi és továbbra sem tartom Slash-t annak a gitárosnak, mint a Guns tábor hangoztat róla, de elismerem, hogy tud, van stílusa és szimpi ez a nyilatkozat.
De Duffy-t- meg egyértelmű, hogy mi vezérli ebben. Fel kéne fogni, hogy a G'N'R sosem lesz már az a banda, mint egykor, ez ma már egy huszadrangú tribute, amit bármelyik magyar társa lealázna!
Idézet
 
 
+6 #1 a.75 2014-04-10 10:39
Ez csak haszon neki is. Beszélnek a Gunsról, beszélnek róla, beszélnek Duffról és Axlról. De ha berágna még többet beszélnének róluk.

Azt mondja, hogy nem kapna ilyen felkérést? De nem azt, hogy nem vállalna ilyen felkérést, ugye?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.