Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Befejezte az Apocalyptic Love folytatásának felvételeit Slash zenekara

Teljesen elkészült új lemezének felvételeivel Slash és zenekara. A Guns N’ Roses egykori gitárosa és társai tizenhét friss szerzeményt rögzítettek az anyaghoz Michael „Elvis” Baskette producer segítségével, és a végeredmény még valamikor idén megjelenhet.

Az anyag nagyobbik része turné közben született, és a felvételeket is össze-vissza, a zavaros és nehezen összeegyeztethető időbeosztások miatt részletekben kellett elkészíteniük, de végül sikerült a nagy attrakció: teljes egészében rögzítette új albumát Slash zenekara (amelyet hivatalosan ugye Slash Feat. Myles Kennedy And The Conspiratorsnek hívnak, csak ezt nem szeretjük állandóan külön leírni, mert baromi hosszú). A felvett tizenhét dal között egy instrumentális is szerepel, de azt egyelőre nem tudni, mennyi kerül fel ezek közül a normál verzióra, és mi lesz majd bónusz különböző extra kiadásokon. Munka azért még persze akad az albumon, hiszen egy kivételével – amelyet Slash külön nem nevezett meg – egyik dalnak sincs még végleges címe, és a keverés is hátravan.

Ami magát a zenei anyagot illeti, Todd Kerns basszer már hosszú hetekkel ezelőtt leszögezte, hogy az új album súlyosabb és keményebb lesz, mint az Apocalyptic Love, és később Myles Kennedy énekes is megerősítette ezeket az információkat. „Nagyon jó a lemez, nagyon rockos”, mondta az énekes nemrég egy interjúban. „Szerintem gyorsabb lesz a legutóbbi lemeznél, Slash pedig rengeteg gyilkos riffet írt a dalokhoz. Gyilkos anyag!”

A megjelenés hivatalos dátumát hamarosan nyilvánosságra hozzák, ami természetesen még az idén várható, és azon sem lepődnénk meg, ha meglepően hamar kijönne az anyag, hiszen a nyarat Slash már egy Let Rock Rule fedőnevű, nagyszabású amerikai turnén tölti majd az Aerosmith társaságában. Ezt megelőzően azonban Kennedyt másik bandájával, az Alter Bridge-dzsel júniusban Budapesten is meg lehet majd nézni.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 the raven 2014-04-08 11:14
Én örülök,hogy nem olyan a hangja...
Idézet
 
 
+4 #2 Simon Zoltán 2014-04-06 12:43
Idézet - Shin:
Azért remélem Myles is oda teszi magát, engem még mindig nem győzött meg, pedig remek anyag lenne az Apocalyptic Love is...

Ha akkor nem győzött meg, most se fog. Felesleges várni tőle, hogy másképp énekeljen, ha nem tetszik, hát nem tetszik.
Így is elég sok hülye véleményt olvastam, hogy hazavágja a lemezt, mert nem olyan a hangja mint Axl-nek. Vicc. :)
(Nem személyeskedésb ől írtam az utóbbi mondatot, csak általánosságban . :) )
Idézet
 
 
-8 #1 Shin 2014-04-06 06:41
Azért remélem Myles is oda teszi magát, engem még mindig nem győzött meg, pedig remek anyag lenne az Apocalyptic Love is...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.