Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Shine In The Dark: új dal a magyar bulira készülő Stratovariustól

0426stratAz eredetileg tervezett augusztusi dátum helyett szeptember 11-én jelenik meg az earMUSIC gondozásában a finn Stratovarius új nagylemeze, az Eternal, a legutóbbi, rendkívül sikeres Nemesis folytatása. A finn csapat az album turnéja keretében Budapesten is fellép, és meghallgatható tőlük az első új dal is Shine In The Dark címmel.

Már negyedik Timo Tolkki nélkül készített albumával rukkol elő ősz elején a Stratovarius, és az Eternal egyben a második lesz a sorban ezek közül, amelyen már nem Jörg Michael, hanem Rolf Pilve dobjátéka hallható. A banda fő zenei agya és egyben a lemez producere ismét Mattias Kupianen gitáros volt. „A Polaris óta nagyjából kétévente hoztunk ki új stúdiólemezt", mondja Jens Johansson billentyűs. „A Nemesis után azonban úgy döntöttünk, tartunk egy kis pihenőt, miután befejeztük a világ körüli turnét. Most mindannyian napbarnítottan és kipihenten pattanunk vissza a nyeregbe, mert kurvára elérkezett az idő! Mindenki rengeteg új dalt írt az elmúlt hónapokban, és csakis a legjobbakat vettük fel ezek közül az Eternalra."

0730stratocA Havancsák Gyula borítójába csomagolt Eternalra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. My Eternal Dream
02. Shine In The Dark
03. Rise Above It
04. Lost Without A Trace
05. Feeding The Fire
06. In My Line Of Work
07. Man In The Mirror
08. Few Are Those
09. Fire In Your Eyes
10. Lost Saga

A lemez turnéján a zenekar ismét érinti Magyarországot. Az újabb budapesti buli a Barba Negrában lesz október 14-én, a Concerto szervezésében a Gloryhammer és a Divine Ascension társaságában. További részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Barbar85 2015-07-30 16:52
Timo ezt kapd el! Egyre bekemenyit Power vonalon a Strato! Timo meg a Chaos Magic zenejevel a radiot vette celba ugy lattom! mainstream,main stream ami a Stratoval nem sikerult?? ugy lattom h jol tett a Stratonak h Timo mar nincs benne!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.