Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Senkinek nem tartozom elszámolni a lemez zeneiségét illetően”

Októberben jelenik meg a Hét Jel projektalbuma. A lemezről most egy Itt hagyom című számmal lehet megismerkedni.

0508hetjel5

Tiszta lap lesz a címe annak a lemeznek, amely Hét Jel név alatt jelenik meg októberben. Az elnevezés Pócsi Istvánt takarja, akire a '90-es évek végének egyik feltörekvő csapatából, az F.O.T.B.-ből emlékezhetünk, de a budapesti klubéletben mozgók már elsősorban a Barba Negra programszervezőjeként ismerik. A lemezen a magyar rockszakma számos neves egyénisége vonul fel, így garantáltan sokak érdeklődésére tarthat majd számon. „Mivel senkinek nem tartozom elszámolni a lemez zeneiségét illetően, és az se nagyon foglalkoztat, hogy a média, vagy épp a koncertszervezők kedvence legyen a Hét Jel, csakis azt csináltuk barátaimmal, amihez kedvünk volt", mondja. „Minden ízbe belekóstoltunk, amit a zene kapcsán valaha magamének tudtam, így a sokszólamos grunge vonulattól kezdve bátran nyúltunk akár a Deftones-féle súlyosságokig. A zenés színház pedig örök szerelem számomra, így őrületesen jó érzés volt a Jekyll és Hyde Musical egyik, talán legnehezebb dalát is feldolgozni. A közreműködő zenészekhez mindhez emberi, érzelmi szálak kötnek, így bizton állíthatom, hogy igazi öröm- és őszinte zenéléssel töltjük meg a készülő felvételt."

A lemezen hallható zenészek: Andrics László, Anga Kis Miklós, Bodnár Péter, Czifra Miklós, Csányi Szabolcs, Csányi Zoltán, Diószegi Kiki, Fehérvári Attila, Ferenczi Tibor, Giret Gábor, Hámori Dávid,, Haumann Péter, Hrutka Róbert, Jamie Winchester, Jankai Sebastian, Kékkői Zalán, Kiss Dániel, Kiss Endi, Kiss József, Kiszin Miklós, Kottler Ákos, Kozma Norbert, Kővágó Zsolt, Lukács Peta, Madarász Gábor, Makai László, Maróthy Zoltán, Megyaszay István, Pócsi István, Rábold Ákos, Rásó Péter, Szappanos György, Szegedi Károly, Szekeres András, Temesi Bertalan, Zana Zoltán, Zombor Szabolcs.

hetjel_cA dallista az alábbi:

01. Ideát
02. Furcsa zaj
03. Átutazó
04. Istent játszó
05. Örök a dal
06. Maradni
07. Itt hagyom
08. Párbaj
09. Végtelen
10. Mi vagyok
11. Kilépő

Az album az októberi HammerWorld magazin mellékleteként jelenik meg, de ezzel egyidejűleg beszerezhető lesz különleges digipak formátumban is. A már ismert Mi vagyok után most az Itt hagyom című dal is meghallgatható az online médiafelületeken. Pistivel készített interjúnk itt olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.