Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Select Difficulty címmel szabadítja rá a világra új lemezét a Periphery

Július 22-én jelenik meg az amerikai fővárosból származó Periphery új nagylemeze. Az anyag címe Periphery III: Select Difficulty lesz, és a zenekar egyből egy grandiózus turnén mutatja majd be a SikTh és a Toothgrinder társaságában.

0427periphery

„Végre elkészült a Periphery III: Select Difficulty, és alig várjuk, hogy mindenkinek megmutassuk”, mondja az új albumról Jake Bowen gitáros. „Az utóbbi pár évben letisztult a zeneszerzési folyamat a csapatban, és úgy érezzük, minden csak még jobb lett azáltal, hogy befejeztük ezt az albumot. Két hónapot töltöttünk azzal, hogy olyan dalokat írjunk, amelyek nemcsak a Periphery hangzását mutatják meg teljes valójában, de egyben az is lejön belőlük, hol tartunk zenészekként. A közös munka révén zeneileg és kreatív szempontból egyaránt új területekre tévedtünk.”

A lemez producere Adam „Nolly” Getgood basszer volt, aki azonban a jövőben már nem turnézik majd a bandával: továbbra is tag marad, de stúdiós melói miatt nem fog koncertezni tovább társaival. A turnébasszer személyéről egyelőre nem döntött a zenekar, de sok idejük nincs tétlenkedni, hiszen augusztus 4-én máris indul a Sonic Unrest fedőnevű, amerikai lemezbemutató turné a SikTh és a Toothgrinder vendégeskedése mellett.

A Periphery legutóbb egy grandiózus dupla albummal, a Juggernaut: Alpha / Juggernaut: Omegával jelentkezett.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.