Shock!

május 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Sebastian Bach szerint kizárt a klasszikus Skid Row újjáalakulása

Habár az eredeti Guns N’ Roses mellett szinte ők az egyetlenek az élvonalból, akik még nem borultak össze az elmúlt években, Sebastian Bach a Revolver TV-nek adott friss interjújában kategorikusan kizárta a Skid Row klasszikus felállásának újjáalakulását, és mondatai alapján egy cseppet sem enyhült meg egykori zenésztársai irányában…

„Az életem 2011-ben már nem úgy működik, mint mondjuk harminc évvel ezelőtt”, magyarázta a frontember az újonnani összeborulás lehetőségét firtató kérdésre. „Másrészt engem abból a bandából kirúgtak. Ha a Pizza Hutban dolgozol és kirúgnak, elkezdenéd rugdalni a Pizza Hut ajtaját, és könyörögnél, hogy engedjenek vissza? Dehogy! Inkább úgy állnál hozzá, hogy bassza meg a Pizza Hut! Basszátok meg, ki akartok rúgni? Dögöljetek meg! Nem akarjátok, hogy a zenekarotokban énekeljek? Nyaljátok ki a seggemet!”

Sebastian 1996 végén került ki a Skid Row-ból, miután összerúgta a port a csapatot vezető Dave „The Snake” Sabo gitáros – Rachel Bolan basszusgitáros tandemmel. A felek a hírek szerint azóta sem beszéltek egymással egy szót sem, bár folyamatosan érkeznek hozzájuk az ajánlatok az újjáalakuló turnékra. Mindez nem csoda, hiszen a csapat a ’80-as és ’90-es évek fordulóján a világon mindenütt a legnépszerűbb rockzenekarok közé tartozott, 1989-es első albumuk csak az Egyesült Államokban több mint 5 millió példányban kelt el, az 1991-es Slave To The Grind pedig az első hard rock/metal album volt, mely a Billboard-lista első helyén nyitott. A zenekar a grunge-korszakban is állva maradt az 1995-ös Subhuman Race-szel, de ez már nem volt elég a továbbéléshez: egyre inkább elharapóztak a feszültségek, melyek végül az énekes távozásához vezettek.

Bach jelenleg éppen új szólóalbumán dolgozik, melyről az interjúban annyit mondott: alapvetően a Slave To The Grind albumának vonalán mozog majd. Az album a tervek szerint valamikor nyáron jelenik meg a Frontiersnél. Az énekes csapatának felállása változatlan a 2009-es budapesti koncerten látotthoz képest, vagyis a pofátlanul fiatal Nick Sterling és Johnny Chromatic gitároznak, az egykori Spread Eagle basszer Rob DeLuca pengeti a négy húrt, a dobos pedig a zseniális Bobby Jarzombek (Halford, Riot, Fates Warning). Bach ugyanakkor nemcsak velük, hanem a Hatebreed, Kingdom Of Sorrow frontember Jamey Jastával is dolgozott új dalokon, amiket – nem túl meglepő módon – igen keménynek és zúzósnak ígér. Az énekes John „John 5" Lowery gitárossal (Rob Zombie, Marilyn Manson) szintén írt néhány témát, ezek közül egy a Dieselben is elhangzott tavaly.

Bach a 2007-es Angel Down folytatása mellett évek óta tervezget egy country lemezt is, de e projekt körül most éppen teljes csend honol azt leszámítva, hogy az énekes ezt is jövőre szeretné megjelentetni.

Az évek óta Johnny Solinger énekessel dolgozó Skid Row körül utolsó albumuk, a 2006-os Revolutions Per Minute szakmai és anyagi kudarcai óta csend honol. A zenekar magját alkotó Snake - Bolan - Scotti Hill trió változatlan, a dobosuk jelenleg Rob Hammersmith.

 

Hozzászólások 

 
0 #2 Guest 2011-02-28 09:51
azert biztosan van annyi penz
Idézet
 
 
+1 #1 Guest 2011-02-27 12:27
Sebastian Bach akkora egyéniség, hogy lehetetlen pótolni a Skid Row-ban. Szimpatikus texasi csávó ez a Solinger, de csak egy kópia, nem véletlen, hogy csak vegetálnak vele a többiek. Hiába Snake és Bolan a zenei agy, Bach nélkül semmire nem mennek, és ezt az idő jól be is bizonyította.

Nem egyszerű ez a reunion, mivel nem hiszem, hogy Snake valaha is bocsánatot fog kérni Bach-tól, pedig ez lenne az első lépcső.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.