Shock!

szeptember 27.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sebastian Bach beszélt Snake-kel a Skid Row reunionről

Valamikor nem is olyan nagyon régen megtörtént a kapcsolatfelvétel Sebastian Bach és a Skid Row főnöke, Dave „Snake" Sabo gitáros között, de az újonnani együttműködésből végül nem lett semmi. Ezt maga az énekes mondta el a VH1 That Metal Show műsorának kamerái előtt.

„Ha tudni akarjátok az igazságot, egy beszélgetésem volt a témában", ismerte be Sebastian Bach. „Épp a Guns N' Rosesnak nyitottunk, és Doc McGhee-vel (a Skid Row korábbi és a Guns N' Roses akkori menedzsere) lógtam. Doc odaadta a telefont, aminek a másik végén Snake volt, és beszéltünk is arról, hogy ki kellene hozni egy box setet vagy valami retrospektív cuccot. Ezután még szóba került párszor a dolog, aztán a végén azt mondták, hogy lefújva az egész, nincs se reunion, se semmi más. Utána meg olvasom a Blabbermouthon, hogy hajókon játszanak a Karib-tengeren, meg ilyenek... Hallasz valamit, aztán szögegyenest mást csinálnak."

Bach számára saját bevallása szerint nem jelentene különösebb kihívást, hogy kimenjen a színpadra és csak régi dalokat játsszon. „Új nótákra is szükségem van. Imádom a Youth Gone Wildot, de negyven-kibaszott-két éves vagyok, szóval Nick Sterling sokkal inkább ifjú, mint én. Játsszuk a dalt ma is, hiszen óriási, és a nóták önálló életet élnek. De nem fogok nekiindulni évekig és évekig és évekig turnézni azt hangoztatva, hogy én vagyok a megvadult ifjúság... Bocs, haver, de nem ez az, ami érdekel. Olyan zenét akarok csinálni, ami a mai önmagamról szól."

Bach jelenleg egy kaliforniai stúdióban dolgozik második teljes szólóalbumán, ami az eredeti elképzelésekkel ellentétben nyár helyett ősszel jelenik majd meg a Frontiers gondozásában. Az énekes segítői a felvételeknél Nick Sterling gitáros/basszusgitáros és Bobby Jarzombek dobos, a lemez irányvonala a hírek szerint a Skid Row klasszikus Slave To The Grindja és Sebastian előző anyaga, az Angel Down csapását követi majd. A legutóbbi nyilatkozatok szerint az utóbbi évek útkeresését követően Bach korábbi társai is visszakanyarodnak a régi stílushoz a következő albumon a jelenlegi frontemberrel, Johnny Solingerrel. Ennek megjelenési időpontja azonban még a jövő ködébe vész.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.