Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scott Stapp lehet Scott Weiland utódja

0503stappIntenzív találgatások indultak meg a neten arról, hová került be Scott Stapp, a Creed frontembere, aki meglehetősen titokzatosan nyilatkozott a témáról a minap. A Stone Temple Pilots hivatalosan is cáfolta, hogy náluk kapott volna állást a szebb napokat is látott frontember, így innentől fogva egyetlen lehetőség maradt a rendelkezésre álló információk alapján...

Elég komoly felzúdulást keltett a Stone Temple Pilots táborában, miután tegnap a Rock 100.5 rádióállomásnál vendégeskedett Scott Stapp, és kétértelmű kijelentéseket tett arról, kikkel zenél mostanában. „Egy új lemezen dolgozom egy új zenekarral, csupa olyan arccal, kik nagyon ismert, általatok is ismert rockbandákban játszanak", mondta a Creed frontembere. „A részleteket most még nem igazán mondhatom el, de jó irányba mennek a dolgok, nagyon izgatott is vagyok emiatt." Miután tovább faggatták, Stapp elárulta: júniusig nem tehet hivatalos bejelentést, de mivel a műsorban nem bírták ki, és rákérdeztek, hogy a Stone Temple Pilotsba került-e be, ezt sem cáfolta kellő mértékben. „Nem árulhatom el, haver, tényleg nem. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. De annyit mondhatok: közeli kapcsolat áll fent az új projekt és az általad említett zenekar között."

Ebből természetesen mindenki arra következtetett, hogy Stapp a Chester Bennington távozása óta énekes nélkül tengődő Stone Temple Pilots frontembere lett, az utóbbi hetekben énekesi meghallgatásokat tartó banda azonban hivatalosan is bejelentette: a helyzet nem ez. „Minden aktuális megjegyzés ellenére Scott Stapp nem a Stone Temple Pilots énekese, és soha nem is merült fel erre a pozícióra", írták Robert DeLeóék. Ami különösebben nem meglepő, hiszen a tavaly elhunyt, híresen problémás Scott Weiland után a zenekar aligha akarna még egy veszélyes és kiszámíthatatlan figurát bevenni – még úgy sem, hogy Stapp jelenleg tiszta, és komoly gyógyszeres kezelés, illetve pszichoterápia alatt áll bipoláris személyiségzavara miatt.

Innentől fogva viszont egy lehetőség marad: hogy Scott az Art Of Anarchy soraiba került be, ahol ugyebár szintén Scott Weiland énekelt, és tavaly jelent meg eddigi egyetlen albumuk. A tagok között emellett valóban akadnak ismert arcok, így Ron „Bumblefoot" Thal gitáros (Guns N' Roses) és John Moyer basszer (Disturbed, Adrenaline Mob). A zenekar nemrég ráadásul bejelentette, hogy megtalálták Weiland utódját, tehát alighanem tényleg Stapp lehet a megfejtés.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Draveczki-Ury Ádám 2016-05-04 08:06
Idézet - zombee:
Idézet - zombee:
Tegnapi bejegyzés a STP honlapján: "Despite recent comments, Scott Stapp is not, nor has he ever been considered as the singer for STP."


Izé... Facebook oldalán.

Mint ahogy az benne is van a hírben...
Idézet
 
 
-3 #3 zombee 2016-05-03 15:40
Idézet - zombee:
Tegnapi bejegyzés a STP honlapján: "Despite recent comments, Scott Stapp is not, nor has he ever been considered as the singer for STP."


Izé... Facebook oldalán.
Idézet
 
 
-3 #2 zombee 2016-05-03 14:56
Tegnapi bejegyzés a STP honlapján: "Despite recent comments, Scott Stapp is not, nor has he ever been considered as the singer for STP."
Idézet
 
 
+9 #1 frontiers 2016-05-03 11:42
Én nagyon drukkolok neki, hogy helyre jöjjön! Fiatal korom egyik meghatározó bandája volt a Creed, nagyon sokat hallgattam őket és máig szeretem a tényleg egyedi hangját. Remélem, össze szedi magát!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.