Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scott Reeder segíti ki a Kyuss Lives!-t

Scott Reeder, a Kyuss késői korszakának basszusgitárosa (vagy inkább basszusgitár-művésze) ugrik be a Kyuss Lives! formáció négy augusztusi európai koncertjére Nick Oliveri helyére, miután a hírhedten problémás természetű Oliveri megint összeütközésbe keveredett a törvénnyel.

A csere oka az egykori Kyuss tagokat és egy új gitárost tömörítő, tavasszal Budapesten is sikeres koncertet adott Kyuss Lives! főállású basszerének, Nick Oliverinek újabb problémás ügye. Nicket július 12-én Hollywoodban letartóztatták, méghozzá akciófilmbe illő módon: a muzsikus megütötte barátnőjét, aki ezt követően már csak a holmijaiért ment vissza közös otthonukba, Oliveri azonban továbbra is erőszakos maradt, és nem engedte távozni. A kiérkező rendőrök öt órán keresztül tárgyaltak Nickkel, mire az elengedte a nőt, ezután pedig rátörték az ajtót és őrizetbe vették. A házban egy csőre töltött, nagy erejű puskát is találtak.

Miután a basszerért letették a 100 ezer dollárnyi óvadékot, szabadlábon védekezhet, de a problémás ügyek miatt nem tud a Kyuss Lives!-szel tartani Európába, így az aktuális egyetlen belga, illetve három németországi bulin – így a Wacken Fesztiválon is – Reeder ugrik be a korábbi haverokhoz. „Kaptam egy hívást tegnap, úgyhogy holnap elutazom, hogy ideiglenesen csatlakozzak Johnhoz, Branthoz és Bruno Feveryhez négy európai bulira", írta a Facebookon Reeder. „Két órányi zenét kell ma átvennem, elmennem a mosodába, összeraknom a hangszereimet... Őrület, de jó buli lesz!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.