Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scott Reeder is belépett Evan Seinfeldék új zenekarába

Scott Reeder, a Kyuss egykori basszusgitárosa is csatlakozott a Los Angeles-i Attika 7 soraihoz, ahol jelenleg az egykori Biohazard frontember, Evan Seinfeld is énekel. A banda Reeder mellett Zach Broderick gitárost és Tommy Holt dobost is leigazolta, első lemezük, a Blood Of My Enemies a hónap végén érkezik.

„Nagyon fontos volt, hogy olyan tagokat találjunk, akik nemcsak a hangszereik mesterei, hanem igazi csapatjátékosok", magyarázza a döntéseket Evan. „Olyan srácokat kerestünk, akik hajlandóak elkötelezni magukat a kőkemény munka mellett, hiszen manapság elég nehéz megismertetni a közönséggel egy új zenekart. Az új zenésztársaink kipróbált veteránok, akik mind hisznek a Blood Of My Enemies-ben, és alig várják, hogy nekivágjunk az útnak és romboljunk!"

Az Attika 7 főembere egyébként nem Seinfeld, hanem az amerikai motoros körökben közismertnek számító, hegyomlásnyi méretű Rusty Coones gitáros, aki hamis tanúzás miatt kiszabott hétéves börtönbüntetése során tanult meg gitározni, és 2005-ben alapította meg a bandát. Evan a zenét nagyon súlyos, mélyre hangolt, groove-os metalként jellemzi, ami ugyanakkor dallamos, fogós is egyben. A zenekar viszonyítási pontként a Black Sabbath, a Metallica, a Godsmack, a Pantera és a White Zombie nevét emeli ki, de hangsúlyozzák, hogy az Attika 7 kiemelkedik majd a mai egymást másoló rockzenei produkciók özönéből.

A csapat első lemeze július 31-én jelenik meg a Membran/Ninetone gondozásában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.