Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Running The Gauntlet: még egy stáblistás dal a ’80-as évek szellemében Stan Bushtól

0516stanbushMég egy új dallal jelentkezett Stan Bush. A Running The Gauntlet ugyanúgy az énekes klasszikus slágereit eleveníti fel, mint a pár hete bemutatott No Surrender.

Vadonatúj szerzeményt mutatott be nemrég Stan Bush. A 71 éves AOR-legenda friss dalának címe No Surrender, ami nyílt visszautalás az annak idején az 1989-es Kickboxerhez írt Never Surrenderre, és a teljes nosztalgia jegyében egy underground akciófilm, a The Last Kumite betétdalaként lát napvilágot. A Ross W. Clarkson és Sean David Lowe nevéhez fűződő alkotás deklaráltan az említett éra klasszikus akciófilmjei előtt tiszteleg, és a Netflixen tekinthető meg. Stan most a film másik betétdalát, a Running The Gauntletet is közzétette.

Bush 1983-as nagylemezével tűnt fel a színtéren, és ugyan sosem lett belőle nagy sztár, a VHS-korszak olyan ikonikus alkotásainak soundtrackjéhez járult hozzá emlékezetes betétdalokkal, mint a Transformers egész estés rajzfilmváltozata, a Száguldó bosszú, a Véres játék vagy az említett Kickboxer. Legutóbb 2020-ban jelentetett meg önálló albumot Dare To Dream címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.