Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockmaraton 2019: végre Magyarországon a Metal Church!

A jövő évi program több mint a felét bejelentette már a Rockmaraton. Ezúttal egy régisulis metal, egy horror/black-alakulat és a cseh goregrind egyik jeles képviselője szerepel a friss nevek között tizenegy hazai banda mellett.

1005mc

A legendás power metal alakulat, a Metal Church december 7-én jelentkezik új albummal Damned If You Do címmel, amely saját bevallásuk szerint „egy nagyon erős kinyilatkoztatás, hogy miről is szól a Metal Church.” Egy kemény és agresszív old-school metal lemezt ígérnek – ebből is kapunk majd ízelítőt a Szalki-szigeten. Az ismét Mike Howe énekessel dolgozó zenekar még sosem járt korábban Magyarországon, így koncertjük mindenképpen kuriózum.

A szimfonikus elemekkel kombinált teátrális black metalban utazó Carach Angren írt már lemezt hollandiai szellemkastélyról, feldolgozták a bolygó hollandi és Jancsi és Juliska történetét is, kellő borzongással fűszerezve. Júliusban nálunk is megmutathatják, hogyan szólnak élőben ezek a horror sztorik. A csehek szép számmal büszkélkedhetnek goregrind/pornogrind/grindcore műfajban alkotó csapatokkal, köztük is az egyik legmarkánsabb szereplő a Gutalax, akik nem először bizonyítanak a Rockmaraton színpadán – ezúttal sem fognak finomkodni, abban biztosak vagyunk! Hazai vonalról újabb tizenegy zenekarral bővült a lineup: Alcohol, Bornholm, Dorothy, Echonald, Fostartály, Jack, Leander Kills, Reason, Room of the Mad Robots, Samas, Shapat Terror.

A fentiek mellett ott lesz a feszten a Philip H. Anselmo & The Illegals, a Paradise Lost, az Aborted, a Terror, a MGLA, a Jinjer, az Eluveitie, a Krisiun, a Rise Of The Northstar, a Nervosa, a Gloryhammer, a The Casualties, az Agregator, az Apey & the Pea, a Borders of Byzantium, a Christian Epidemic, a Dalriada, a Derkovbois, a Divided, az Éhenkórászok, a Kylfingar, a Nevergreen, a Tales of Evening, az Archaic, az Aurora, a Bloody Roots, a Blues Company, a Cadaveres, a Depresszió, a New Friend Request, a Nova Prospect, a Rómeó Vérzik, a Social Free Face, a The Wedding At The Slaughterhouse, az Angerseed, a Cool Head Klan, a Fegyelmező Részleg, a Magor, a Nemecsek, a Phoenix RT, a Pokolgép, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss, a Tisztán A Cél Felé, a Counter Clockwise, az Isatha, a Junkies, a Krampüs, a Lord, a Moby Dick, az Omen, az Ørdøg, a Paediatrician, a Tiansen és a Wall Of Sleep. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.