Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rob Zombie igazán speciális új albumot ígér

Rob Zombie és csapata, John 5 gitáros, Piggy D basszer és Ginger Fish dobos jelenleg épp a Megadeth társaságában járják körbe az amerikai csarnokokat, de már nagyban melegítenek a júniusban kezdődő lemezfelvételekre is. A banda új albuma valamikor még idén a boltokba kerül.

„Közösen írjuk a dalokat”, mondta Rob Zombie a The Aquarian Weeklynek. „Az a projekt, hogy mindenki külön írogatja a részeit, de senki sem áll majd elő azzal, hogy na, itt egy befejezett nóta. Illetve lehet, hogy mégis, de az biztos, hogy a téma nem marad olyan, amilyennek ő megírta: szétszedjük, és megint összerakjuk együtt. Inkább mind összejövünk, és minél több ötlet áll rendelkezésre, annál jobb lesz a végeredmény. Azt hiszem, az a legjobb, ha Johnnal kezdjük majd, mert neki legalább huszonöt különböző dalkezdeménye lesz…”

Az új albumot Zombie nagy valószínűséggel maga producereli majd, bár azt maga is elismeri, hogy mivel az utóbbi időben új filmjével, a The Lords Of Salemmel foglalkozott, nem lesz egyszerű átállítania az agyát más üzemmódra. „Szerencsére a köztes turné amolyan agytörlő hatással bír. Nagyon régóta dolgozom a filmen, így az agyam még arra forog, de négy hétnyi vagy akármennyi turnézás ismét áthangol majd a zenére és a zenekari ügyekre. A turnéról egyből a stúdióba megyünk, szóval pont jól jön majd ki az egész… A producer alighanem én leszek, de ez még nem biztos. Van pár hangmérnök, akikkel szívesen dolgozunk, de lehet, hogy más arcokat is bevonunk majd a melóba, hogy pár nótát ők producereljenek. Kicsit más munkamódszerben gondolkodom, mert azt szeretném, ha ez a lemez tényleg különleges lenne, és ennek érdekében akármire hajlandó leszek. Ha van egy nagyszerű producer, de pár nóta után azt látom, hogy nem tud újat mutatni, valaki másnak adjuk majd át a helyét a többi dalnál.”

Zombie legutóbbi albuma, a Hellbilly Deluxe 2: Noble Jackals, Penny Dreadfuls And The Systematic Dehumanization Of Cool két éve jelent meg. Rob csapata ezekben a napokban a Megadeth társaságában turnézik az Egyesült Államokban társult headlinerként, de a koncerteket a látványos színpadi show miatt minden este Zombie-ék zárják. A The Lords Of Salem film még valamikor idén a mozikba kerül, ennek a zenéjét egyébként John 5 jegyzi, a főszereplő pedig Rob becses neje, Sheri Moon Zombie (akivel a képen is látható).

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.