Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rob Halford: a szólóbanda marad

Egyszer minden jó dolog véget ér – kommentálta Rob Halford a Judas Priest december 7-én bejelentett búcsúturnéját. Az énekes egyben megerősítette, hogy a Priest sztori befejeződésével párhuzamosan nem kívánja magát nyugdíjazni, saját zenekara tovább működik majd.

Rob Halford egy chicagói tévécsatorna műsorában lépett fel szólócsapatával, a Halforddal, és itt beszélt a Judas Priest frissen bejelentett búcsúturnéjáról is. „Ahogy mondani szokás, minden jó dolognak vége van egyszer, és valószínűleg ebben az esetben is erről van szó. Az viszont nagy örömömre szolgál, hogy a Halford zenekar természetesen tovább zakatol majd a metal jövőben, ez a hír jó oldala", fogalmazott az énekes. „Közel negyven éve csinálom már ezt az egészet, és nagyon durva belegondolni, hogy én magam is az egész műfaj gyökerei közé tartozom. Persze nemcsak én, hiszen rengeteg más ember is felelős azért, hogy a térképre helyezte az egész heavy metal színteret, ami most is olyan erős, mint mindig."

Halford a Priest nyáron startoló, Epitaph fedőnevű utolsó turnéjáig szólóbandájával mozgolódik negyedik albumuk, a Made Of Metal kapcsán. Az énekes nemrég egy rövidebb észak-amerikai arénakörúton vett részt Ozzy Osbourne nyitószámaként.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.