Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Poison: rendes turné jöhet a busásan fizető céges bulik után

Jövőre ismét működésbe lendülhet a Poison gépezete. A ’80-as évek emblematikus glamsterei elég szórványosan voltak aktívak az utóbbi időszakban, de most – talán a Mötley Crüe roppant sikeres búcsúturnéjának hatására is – úgy tűnik, eldöntötték: visszatérnek a koncertszínpadokra.

„Úgy tűnik, összejön”, mondta Bret Michaels énekes a Cleveland Scene-nek arra a kérdésre, várható-e jövőre aktivitás a ’80-as évek egyik legsikeresebb amerikai rockcsapatától. „Pár év eltelt már azóta, hogy bármit is csináltunk, szóval most már csak össze akarjuk rakni a megfelelő csomagolást és show-t, hogy együtt ünnepeljünk mindenkivel.”

A mostanában a Devil City Angels nevű új formációban is nyomuló Rikki Rockett dobos a napokban annyiban árnyalta a képet az Iron City Rocksnak, hogy a banda igazából az elmúlt időszakban sem volt teljesen inaktív. „Csinálunk néha céges bulikat különböző vállalatok számára. Ez jó móka, és állati jól fizetnek, ráadásul összejöhetünk és játszhatunk. Októberben és januárban is lesz egy-egy ilyen fellépés, de ezeket leszámítva nincs most más. A menedzsment most előjött pár ötlettel jövő tavaszra, szóval meglátjuk…”

Egy februári twitteres Rockett-féle bejegyzés szerint a banda idei aktivitásai egyvalakin csúsztak el a tagok közül, de erről továbbra sem tudni részleteket. A Poison utoljára 2012-ben turnézott az Egyesült Államokban a Def Lepparddal és Lita Forddal, méghozzá hatalmas sikerrel. Új dalokat utoljára 2002-ben jelentettek meg, de az akkori Hollyweird album még a sikeres nosztalgiaturnék ellenére is csúnyán elhasalt a kereskedelemben, és a kritika is rosszul fogadta. Azóta mindössze egy Poison'd! című feldolgozásanyagot hoztak ki 2007-ben. Michaels a mostani interjúban ismét nem kívánt állást foglalni arról, lesz-e még valaha is friss stúdióanyaguk. „Ha elérkezik a megfelelő idő, biztosan összejön majd. Most mindannyian máshol járunk, de a zeneírással sosem hagyunk fel.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 bogar 2014-09-19 13:50
Idézet - tökipompos:
Céges bulik, kemény...


Nem az. Hazánkban is van egy csomó. Tankcsapda az Arénában a MOL éves céges buliján. Az én korábbi munkahelyemen, pedig volt például Szentpéteri Csilla is. Az USA-ban annyi az eltérés, hogy ott a RNR nincs a periférián, így simán beférnek az olyan zenekarok is, mint a Poison.
Idézet
 
 
+8 #2 tökipompos 2014-09-17 16:34
Céges bulik, kemény...
Idézet
 
 
+5 #1 nemtulkritikus 2014-09-17 13:17
Tök mindegy, fognak-e jövőre koncertezni, a környékünket úgyis nagy ívben el fogják kerülni. Az, hogy az USA-ban lenyomnak egy kört, engem nagyon nem tud meghatni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.