Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Poison: valaki a tagok közül gátolja az aktívabb működést

0302poisonUgyan a rajongók évek óta várnak egy új Poison lemezre, arról nem is beszélve, mióta nem jártak Európában Bret Michaelsék, már szinte biztosnak tűnik, hogy nem 2014 lesz az év, amikor e remények valóra várnak: a zenekar dobosa szerint idén még a többé-kevésbé szokásosnak tekinthető, általában brutális nézőszámok előtt futó amerikai hakniturné sem igazán fog nekik összejönni.

„Nem úgy néz ki, hogy a nyáron turnézni fog a Poison (megint). Találjátok ki, melyik tag miatt problémás a dolog!", tette közzé a Twitteren Rikki Rockett, a Poison dobosa, annak ellenére, hogy egy január végén adott interjúban Bobby Dall, a zenekar basszusgitárosa azt valószínűsítette: a '80-as évek egyik legsikeresebb glam/hajmetal alakulata negyven-hatvan állomásból álló amerikai turnéra indul idén. Ennek egyébként itt is lenne az ideje, mivel a tavalyi évet kihagyta a zenekar, utoljára 2012-ben turnéztak az Egyesült Államokban a Def Lepparddal és Lita Forddal, méghozzá hatalmas sikerrel. Mindez természetesen azt is valószínűsíti, hogy új albumban is teljesen felesleges reménykedni idén, pedig a Poison utoljára 2002-ben jelentetett meg friss dalokat – igaz, az akkori Hollyweird album még a sikeres nosztalgiaturnék ellenére is csúnyán elhasalt a kereskedelemben, és a kritika is rosszul fogadta. Azóta mindössze egy Poison'd! című feldolgozásanyagot hoztak ki 2007-ben.

Rockett ennek ellenére korábban nem tartotta elképzelhetetlennek, hogy a banda hamarosan ismét nekiveselkedjen egy nagylemeznek. „Egy ilyen zenekarban mindannyian a saját életünket éljük, ha éppen nem vagyunk együtt", magyarázta pár évvel ezelőtt. „Mindezt összehozni egy lemez érdekében meglehetősen ijesztő feladat, baromi nehéz dolog. Bizonyos szempontból még mindig olyanok vagyunk, mint egy garázsbanda, mert így születnek az ötleteink. A mostani próbák során is jammeltünk, játszogattunk, fasza új riffekkel, groove-okkal álltunk elő. Egyenesen odáig fajult a dolog, hogy le kellett állítanunk magunkat, és visszatérni a show összerakásához... De van egy rakás új zene, ami csak arra vár, hogy előjöjjön belőlünk, és tudjuk, hogy a következő lépésnek ennek kell lennie." „Nincsenek konkrét terveink egy új albumra nézve, de a Poison tagjai olyanok nekem, mint a családom", mondta ennek ellenére Bret Michaels énekes később, már a 2012-es turné után. „Most is velük töltöttem az egész nyarat a Def Lepparddal közös Rock Of Ages turnénkon, és sosem tudhatod, mit hoz a jövő..."

A Poison aktivitásainak kerékkötője persze valószínűsíthetően pont Michaels, aki ma is elsővonalas celebnek számít a tengerentúlon, a bulvármédia és számtalan tévéműsor állandó szereplője.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 pumpika666 2014-03-02 10:33
múltkor a revolution című világvége utáni sorozatban játszott kp. pár másodpercet bret, kapott egy kis szurkálást, hogy a csótányok mellett ő az aki túléli a világvégét, vagy valami ilyesmi :D
Idézet
 
 
#1 Wildhearted 2014-03-02 09:52
Kaka Bret
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.