Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Phil Soussan került Jimmy Bain posztjára a Last In Line-ban

0412philA várakozásokkal ellentétben nem a cinderellás Eric Brittingham, hanem Phil Soussan ugrik majd be a Last In Line-ba az idei koncerteken. A DIO legklasszikusabb felállásának volt hangszereseiből álló bandának Jimmy Bain tragikus halála miatt kellett új ember után néznie.

Leginkább Ozzy Osbourne The Ultimate Sin lemezéről ismert Phil Soussan, akit most leigazolt a Last In Line az idei koncertekre, de a basszer játszott korábban Steve Lukather bandájában vagy a Beggars & Thievesben is. A zenekar emellett a Lana Lane mellől ismert Erik Norlander billentyűssel megerősítve áll majd ki a színpadra az idei koncerteken, vagyis a februárban kiadott Heavy Crown felvételei előtt kipakolt Claude Schnellt a turnéra sem hívja vissza Vivian Campbell, Vinny Appice és Andrew Freeman.

A Last In Line-nak egyébként nem lesz sok koncertje a közeljövőben: néhány amerikai klubbuliról van szó áprilisban és májusban, illetve ott lesznek Milánóban az április 23-ai Frontiers Rock fesztiválon, majd május 27-én a Rocklahomán is. Egyelőre még nem döntötték el, e fellépések után lesz-e folytatása a zenekarnak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.