Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pantera: íme a kiadatlan Piss dal hivatalos klipje!

Május 15-én jelenik meg a Warnerhez tartozó Rhino gondozásában a Pantera húsz éve megjelent Vulgar Display Of Power albumának jubileumi díszkiadása, rajta egy eddig kiadatlan dallal, amely a Piss címet viseli. A dal videója immáron elkészült, méghozzá a rajongók által küldött házi felvételekből vágták össze.

A Cowboys From Hell két évvel ezelőtti deluxe változatához hasonlóan május 15-én a Warner a Pantera korszakalkotó Vulgar Display Of Power lemezét is igazi rajongóbarát változatban adja ki újra. A jól ismert anyag, minden idők egyik legjobb és legfontosabb metal albuma mellé a kiadó egy DVD-n mellékeli majd a csapat 1992. szeptember 12-ei olaszországi Monsters Of Rock fellépésének hat dalát, valamint a Vulgarhoz forgatott három videoklipet is. Az igazi kuriózum azonban az eddig kiadatlan Piss dal, amelyet a csapat az album munkálatai közben rögzített, ám végül nem került fel a végső kiadásra.

„A Piss bizonyos részeit más nótákban használtuk fel", mondja a különlegességről Vinnie Paul dobos a Loudwire-nek. „Ez volt az egyetlen dal, amit megírtunk akkor, de nem került fel az anyagra. A Panterában sosem voltak olyan szerzeményeink, amik végül nem fértek fel az albumokra. Ha nekiálltunk megírni tizenegy nótát, akkor tizenegy minőségi nótát írtunk. Egy csomó banda negyven dalt ír, és remélik, hogy van köztük kilenc jó. Ez baromság. Miért nem inkább arra koncentrálnak, hogy megírjanak kilenc nagyszerű témát, és feledkeznek el a maradék harmincegyről? Akárhogy is, ez a dal akkoriban nem találtatott elég erősnek ahhoz, hogy felrakjuk a lemezre, szóval félretettük. Nagyon örültünk, amikor az archívumunkban rátaláltam. Ez az egyetlen eddig meg nem jelentetett teljes Pantera dal – jó lesz hallani a bandától az első új számot 2000 óta."

Maga a Piss egyébként konkrét blokkokat tartalmaz a később a Far Beyond Drivenen megjelent Use My Third Arm nótából, de ebben sincs semmi meglepő: a Cowboys speciális kiadás bónusza, a The Will To Survive bizonyos riffjeit a This Love-ban hasznosították újra. A videó igazán rajongóbarát, hiszen ehhez az utóbbi hetekben a Pantera fanatikusok küldhettek be házifelvételeket, amelyeken épp a banda zenéjére zúznak.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Venomádi 2012-04-16 18:49
Végülis meg tudom érteni, mert ez egy jó dal, de az a szóló sztem nagyon nem oda passzol. Valami Walk-szerű inkább
Idézet
 
 
+5 #3 Machinu 2012-04-13 16:52
Akár mennyire Death Metal fan vagyok, a PANTERA mindig a kedvencem lesz!!!

Megismételhetet len banda.
A klip, meg akkora buli, min Ők voltak.
Idézet
 
 
-16 #2 Aladin 2012-04-13 08:10
Valóban sok, értelme volt ennek a klippnek, köszönjük :-S
Idézet
 
 
+12 #1 matheusthemaggot 2012-04-12 20:23
Ilyenkor sajnálom hogy ma már nincs PanterA..:((
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.