Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy már tavasszal el akar készíteni egy újabb albumot Andrew Watt segítségével

Könnyen lehet, hogy már a közeljövőben megkezdi egy új lemez munkálatait Ozzy Osbourne, méghozzá ugyanazzal az Andrew Watt-tal, akivel a múlt héten kijött Ordinary Mant is elkészítette. Az énekes egy interjúban pendítette meg a lehetőséget a napokban.

1108ozzy

ozzyosbourne_cMúlt pénteken látott napvilágot az Epic kiadó gondozásában Ozzy Osbourne új albuma, az Ordinary Man. Az Andrew Watt producer/gitárossal megírt, rajta kívül Duff McKagan basszerrel, Chad Smith dobossal és több vendéggel felvett anyag csaknem tíz teljes évvel követte a sorban a legutóbbi Screamet, amely 2010-ben jött ki. Most azonban nagyon úgy fest: egyrészt nem ez Ozzy utolsó nagylemeze, másrészt a folytatás akár nagyon hamar is megérkezhet. „Remélem, jövő hónapban megkezdhetem a munkát Andrew-val egy másik albumon”, mondta az énekes az iHeart Radiónak. „Lehet, hogy így is lesz, amíg nem koncertezem.”

Egyelőre nem tudni, mindez csak képletes túlzás volt-e Ozzy részéről, vagy tényleg konkrét tervekkel rendelkeznek a folytatásra, de az Ordinary Man fogadtatása egyelőre elég erősnek tűnik. A heti töredékeladások alapján Nagy-Britanniában például a listák második helyén kezdhet az anyag, ami a szólókarrier legjobb eredménye lenne, és már az első videók nézettsége is kiemelkedően erősnek számított a videó- és zenemegosztókon. A lemez dalai alább hivatalosan meghallgathatók.

Ozzy amerikai turnéját ismét elhalasztották egy közelgő svájci orvosi kezelés miatt, az őszre tervezett európai bulik egyelőre még állnak, de kőbe vésettnek azért senki se vegye őket… Ozzy ugyanakkor nincs kifejezetten rosszul, pár napja – évek óta először – még egy lemezbolti dedikálós közönségtalálkozón is részt vett Los Angelesben, ahol mintegy hatszáz rajongó relikviáit írta alá.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.