Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Öregebbek és rondábbak vagyunk, ugyanakkor profibbak, mint valaha!”

Az év végi Eindhoven Metal Meetingen tér vissza a koncertszínpadokra a The Kovenant. A kultikus norvég black/indusztriál-formáció idén elvileg új nagylemezzel is jelentkezik.

0214kovenant

Friss fotót tett közzé nemrég zenekari közösségi felületein a The Kovenant, akik most bejelentették első aktuális fellépésük dátumát is a december 13-14-ei Eindhoven Metal Meetingen. A zenekar mai felállása egyetlen eltéréssel megegyezik az 1998-as, rendszerint a dallamos black metal vonal csúcsalkotásai között emlegetett Nexus Polaris lemezt készítővel: a főnök Stian „Nagash" Arnesen énekes/basszer/billentyűs mellé Jamie „Astennu" Stinson gitáros, Jan Axel „Hellhammer" Blomberg dobos, Steinar „Sverd" Johnsen billentyűs és Sarah Jezebel Diva vokalista is felsorakozott. Egyedül Amund „Blackheart" Svensson gitáros helyére érkezett új versenyző Knut Magnut Valle (Ulver, Arcturus) személyében, ám Sarah friss posztja szerint ez az állapot nem tekintendő véglegesnek. „Blackheart sajnos hiányzik, de remélhetőleg csak rövidebb távon, ugyanakkor Knut az Arcturusból bármilyen koncertre be tud ugrani helyette. Öregebbek és rondábbak vagyunk, ugyanakkor profibbak, mint valaha!” – írta az énekesnő.

A zenekar máris dolgozik az új albumon, amely az első lesz a sorban tőlük a 2003-as SETI óta, és ha hinni lehet a híreknek, utóbbi, illetve az 1999-es Animatronic indusztriálisabb vonala helyett sokkal inkább az említett Nexus Polaris csapásvonalát követi majd.

Nagash nemrég Troll nevű csapatával adott ki lemezt Trolldom címmel.

 

Hozzászólások 

 
#1 LF 2024-04-21 19:39
Hellhammer ezen a kepen ugy nez ki, mint Dante Hicks a Shop Stop-bol :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.