Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Olyan hirtelen jött, hogy még a tagokat is meglepte a Sister Sin feloszlása

0303sistersinFeloszlott a svéd Sister Sin. A tavasszal U.D.O. zenekara előtt Budapesten is fellépett zenekar szétrobbanása olyannyira váratlanul történt, hogy saját bevallásuk szerint még maguk a tagok sem számítottak rá, amikor gyanútlanul elvonultak egy rövidebb szünetre.

Nagyjából egy éve jelent meg a svéd Sister Sin legutóbbi albuma, a Black Lotus, amely azonban a mostani állás szerint az utolsó is lesz a sorban Liv Jagrelléktől, a banda ugyanis bejelentette tevékenységének felfüggesztését. „Tudjuk, hogy sokatokat meglepetésként ér mindez, de őszintén szólva még számunkra is az volt”, áll a döntést részletező közleményben. „Ami eredetileg csak rövid, nyolchetes szünet lett volna, végül sajnos a zenekar vesztét hozta el. 2008 óta gyakorlatilag szünet nélkül turnéztunk és stúdióztunk, és azzal, hogy két végén égettük a gyertyát, alighanem elmentünk a falig. Amikor végre alkalmunk nyílt egyet hátralépni, és kicsit áttekinteni a dolgokat, a banda egyes tagjainak motivációja tovatűnt.”

A zenekar köszönetet mond az elmúlt évekért a rajongótábornak, a kiadóknak és a stábnak, és teljesen azért nem égetik fel maguk mögött a hidakat. „Reméljük, hogy egyszer ismét fellobban majd a láng, és akkor talán feltámaszthatjuk ezt a svéd fattyút valamikor a jövőben. Ezt majd az idő eldönti. Most mindenesetre au revoir.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.