Shock!

november 17.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nyártól stúdiózik a Testament és Andy Sneap

Nyáron vonul stúdióba a Testament, hogy felvegye tizedik stúdióalbumát. A hírt ezúttal nem a Bay Area thrash banda valamelyik tagja, hanem a csúcsproducer Andy Sneap jelentette be egy interjúban, aki a zenekar utolsó két stúdióalbumának keverési munkálataiért felelt.

Sneap a Radio Metalnak adott interjújában említette meg a közeljövő elfoglaltságai között a Testamenttel folytatandó munkát. A jelenlegi állás szerint az egyelőre cím nélküli album leghamarabb az év végére várható, de a csapat kiszámíthatatlanságát ismerve nyugodtan meg merjük kockáztatni, hogy inkább 2012-es megjelenés lesz ebből. Aztán ha mégsem, majd örülünk…

„Az új album leginkább a The Gathering és a The Formation Of Damnation egyfajta keveréke, de nem fogjuk elfelejteni, kik vagyunk és hová vezetnek a gyökereink", mondta a dalokról még egy tavalyi nyilatkozatában Chuck Billy énekes, aki szerint a zenekar kényelmes tempóban írja a friss anyagot, és rátaláltak arra a stílusra, ami igazán fekszik nekik.

A banda felállása változatlan a 2008-as albumot készítőhöz képest, ami az ő esetükben igen nagy szó, vagyis a dobos posztot leszámítva a klasszikus tagság arcai dolgoznak a friss lemezen: Chuck Billy, Eric Peterson gitáros és Greg Christian basszer mellett Alex Skolnick a szólógitáros, és Paul Bostaph az ütős.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.