Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyártól stúdiózik a Testament és Andy Sneap

Nyáron vonul stúdióba a Testament, hogy felvegye tizedik stúdióalbumát. A hírt ezúttal nem a Bay Area thrash banda valamelyik tagja, hanem a csúcsproducer Andy Sneap jelentette be egy interjúban, aki a zenekar utolsó két stúdióalbumának keverési munkálataiért felelt.

Sneap a Radio Metalnak adott interjújában említette meg a közeljövő elfoglaltságai között a Testamenttel folytatandó munkát. A jelenlegi állás szerint az egyelőre cím nélküli album leghamarabb az év végére várható, de a csapat kiszámíthatatlanságát ismerve nyugodtan meg merjük kockáztatni, hogy inkább 2012-es megjelenés lesz ebből. Aztán ha mégsem, majd örülünk…

„Az új album leginkább a The Gathering és a The Formation Of Damnation egyfajta keveréke, de nem fogjuk elfelejteni, kik vagyunk és hová vezetnek a gyökereink", mondta a dalokról még egy tavalyi nyilatkozatában Chuck Billy énekes, aki szerint a zenekar kényelmes tempóban írja a friss anyagot, és rátaláltak arra a stílusra, ami igazán fekszik nekik.

A banda felállása változatlan a 2008-as albumot készítőhöz képest, ami az ő esetükben igen nagy szó, vagyis a dobos posztot leszámítva a klasszikus tagság arcai dolgoznak a friss lemezen: Chuck Billy, Eric Peterson gitáros és Greg Christian basszer mellett Alex Skolnick a szólógitáros, és Paul Bostaph az ütős.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.