Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron jelenik meg Sebastian Bach új lemeze

Több lemezre is leszerződött az olasz Frontiers kiadóval Sebastian Bach, a Skid Row egykori frontembere, aki február végén vonul stúdióba szólóbandájával, hogy rögzítse második teljes önálló lemezét. Az album producere a veterán Bob Marlette lesz, és ha minden jól alakul, akár már nyáron megjelenhet.

„Őszintén szeretném megköszönni mindenkinek a Frontiersnél, hogy hisznek bennem, a zenekaromban, az új dalaimban, és támogatnak”, kommentálta a megállapodást Sebastian. „Mindenki egy nagyon energikus rock’n’roll albumra számíthat iszonyú tiszta énekkel és a legőrültebb üvöltésekkel, amiket eddig valaha felvettem!”

Az énekes csapatának felállása jelenleg változatlan a 2009-es budapesti koncerten látotthoz képest, vagyis a pofátlanul fiatal Nick Sterling és Johnny Chromatic gitároznak, az egykori Spread Eagle basszer Rob DeLuca pengeti a négy húrt, a dobos pedig a zseniális Bobby Jarzombek (Halford, Riot, Fates Warning). Bach ugyanakkor nemcsak velük, hanem a Hatebreed, Kingdom Of Sorrow frontember Jamey Jastával is dolgozott új dalokon, amiket – nem túl meglepő módon – igen keménynek és zúzósnak ígér. Az énekes John „John 5" Lowery gitárossal (Rob Zombie, Marilyn Manson) szintén írt néhány témát, ezek közül egy a Dieselben is elhangzott tavaly.

Bach a 2007-es Angel Down folytatása mellett évek óta tervezget egy country lemezt is, de e projekt körül most éppen teljes csend honol azt leszámítva, hogy az énekes ezt is jövőre szeretné megjelentetni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.