Shock!

január 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron ismét Európában koncertezik a System Of a Down

0424soadNoha a zenekar elvileg próbál, még mindig semmit sem tudni egy esetleges új System Of A Down-albumról. Az viszont máris biztos, hogy jövő nyáron ismét Európában koncerteznek.

Hét európai koncertet jelentett be a 2017. június 7. és július 2. közötti időszakra a System Of A Down, ami elég szellős menetrendnek tűnik, vagyis gyakorlatilag biztos, hogy lesznek még további bulik is. A zenekar fesztiválfellépéseket és speciális, kiemelt koncerteket kötött le: előbbiek között olyanok találhatók, mint a doningtoni és a madridi Download vagy a lengyel Impact, utóbbiak között pedig egy prágai dátum is található június 12-én, az O2 Arenában.

További hírekkel egyelőre nem szolgálhatunk azt illetően, mi lesz a bulik apropója: a System nemrég próbatermi fotókat is közzétett, de hogy lesz-e addigra esetleg új lemezük is, azt tényleg csak ők tudják… „Kommunikálunk, és azt vizsgáljuk, össze tudunk-e hozni valamit”, mondta még tavasszal Serj Tankian énekes egy interjúban. „Mindenképpen sokat beszélünk egymással, de arról egyelőre nem tudok mondani semmit, hogy lesz-e lemez vagy sem, mert még nem vonultunk stúdióba, és nem csináltuk meg. De beszélünk róla, játsszuk egymásnak a dalokat, meg minden, szóval remekül állnak a dolgok. Meglátjuk, mi történik. Szerintem jó lenne csinálni valami vadiújat, ami friss irányokba tart. Izgalmas lenne. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, mindenkinek azonos hullámhosszon kell lennie, és úgy kell elkészülnie az anyagnak, hogy mindenki elégedett legyen vele. Ha képesek vagyunk így megcsinálni, akkor megcsináljuk.”

A tizenöt éves Toxicityről itt írtunk nemrég.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Codename333 2016-10-11 07:57
a VOLT-on elviselném őket :D aktuális lenne nekik is pont.
Idézet
 
 
+7 #2 masacre56 2016-10-10 16:46
Üdv.
Szervezettek buszos utat a Prágai koncertre, gondolom lenne rá igény :)
Idézet
 
 
+6 #1 revdav11 2016-10-10 16:04
A Novarock idején egyenlőre szabadok :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.